Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Dienstverband:

Vast


Opleidingsniveau:

MBO


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V20191010034

Commercieel medewerker

Randstad - GOES

Einddatum: zaterdag 09 november 2019

Functieomschrijving

Ben jij latent of misschien zelfs wel per direct opzoek naar een nieuwe commerciële uitdaging lees dan verder. Door de groeiende vraag in de arbeidsmarkt zijn wij altijd opzoek naar commercieel talent! Dus als jij graag van A-Z verantwoordelijk bent voor jouw eigen klantenportefeuille, 32 - 40 uur per week beschikbaar bent en opzoek naar afwisselende functie dan gaan wij graag met jou in gesprek. Van kleine tot grote organisaties, wij kijken samen naar wat er bij jou past en waar jij je fijn voelt. 

 

Over de functie

Sales en relatieonderhoud zijn jouw passie. Jij belt met klanten en prospects en bent niet bang om het gesprek aan te gaan. Integendeel, deze gesprekken zijn voor jou een uitdaging. Door goed te luisteren naar wat de klant wil, zorg jij dat de behoefte van de klant bevredigd kan worden. Dit doe jij door advies te geven en informatie te verstrekken. Op basis daarvan wordt er door jou een offerte uitgebracht. Je stelt deze offerte zelf op en blijft de contactpersoon: jouw doel is de klant volledig ontzorgen en met een tevreden gevoel de deal af te sluiten. Om ervoor te zorgen dat jij de klanten kan helpen, volg je een kort inwerkprogramma. De functie voer je uit vanaf je bureau, maar er zijn ook mogelijkheden om op klantbezoek te gaan. Het is natuurlijk van belang dat je een goede relatie opbouwt met de klant. In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid en dat past goed bij jou. Door jouw motivatie en leuke collega’s zullen de doelen behaald worden.

 

Wat we bieden

De salarissen verschillen natuurlijk per bedrijf en waar jij staat in jouw carrière. Salarissen variëren van €2200,- tot €3200,- euro op basis opleiding en relevante werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden verschillen per opdrachtgever. Je werkzaamheden voer je uit binnen een jong en dynamisch team. Je collega’s houden van samenwerken, want samen bereik je meer dan alleen.

 

Functie eisen

Wanneer ben jij de geschikte commercieel medewerker?

  • Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau
  • Je bent commercieel en haalt energie uit acquisitie
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt werkervaring met het MS Office pakket
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!