Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Categorie:

Medisch, Zorg

Uitvoerend


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

n.v.t.


Opleidingsniveau:

MBO


Uren:

16 tot 24 uur


Contactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V20191010037

Verzorgende 3IG/Verpleegkundige Dauwendaele West - 19.067

Zorgstroom - Middelburg

Einddatum: donderdag 31 oktober 2019

Team Dauwendaele West is een collegiaal, klein en jong team dat werkt in de aanleunwoningen van Buitenrust en de Edelstenenbuurt. Een klein gebied waar je vrijwel alles lopend of op de fiets kan doen! Wij zijn op zoek naar een gedreven collega in de functie van Verzorgende 3IG of Verpleegkundige die ons team wil komen versterken!

In zowel de functie van Verzorgende 3IG als Verpleegkundige geef je persoonsgerichte verzorging en begeleiding aan cliënten en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Samen met de Wijkverpleegkundige coördineer je de zorgtaken- en werkzaamheden. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de wijk. Hierbij wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en deskundigheid, zodat jij ze zo optimaal mogelijk kunt inzetten. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling! Je werkt met name in de ochtenddiensten en af en toe de avond.

Zorgstroom biedt zorg dichtbij, in de wijk, bij mensen thuis of op één van onze locaties. Samen met onze cliënten, hun netwerk en vrijwilligers zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor onze inzet om de gevraagde ondersteuning mogelijk te maken. Dit samen met het netwerk en vrijwilligers. Hierbij staan we open voor de wens van de cliënt, een goede dialoog en vernieuwing. Uitgangspunt is de individueel ervaren kwaliteit van leven van de cliënt. De deskundige hulp die wordt verleend, wordt zo goed mogelijk afgestemd op de dagelijkse, persoonlijke situatie, in samenwerking met de mensen om hen heen.

We vragen

• Een diploma Verzorgende niveau 3IG, Verpleegkundige niveau 4 of een vergelijkbare opleiding
• Het vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan het wijkteam
• Goede uitdrukkingsvaardigheid
• Goede sociale vaardigheden
• Flexibel inzetbaar.

We bieden

• Een klein team met betrokken collega’s;
• Werk waarbij je naast zorgen ook je andere kwaliteiten kunt ontwikkelen;
• De kans om samen echt op zoek te kunnen naar mogelijkheden voor onze cliënten;
• Veel mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling, bijscholing en doorgroei binnen de organisatie;
• Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald op maximaal € 2.668,93
bruto per maand bij een fulltime dienstverband in de functie van Verzorgende 3IG (FWG 35) en € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband voor de functie van Verpleegkundige in de wijk (FWG 45).

Meer informatie

Wil je wat extra informatie of heb je nog vragen? Bel dan met Bianca Wiessner of Amy Huibregtse via telefoonnummer 0118-746081, bij voorkeur in de middag.

Heb je belangstelling naar deze functie? Solliciteer dan snel! Solliciteren kan tot en met 31 oktober 2019 via de vacature op onze website www.werkenbijzorgstroom.nl.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Het natrekken van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

Kijk voor de verhalen van onze medewerkers op www.werkenbijzorgstroom.nl/verhalen