Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Schouwen-Duiveland

Noord-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Zuid-Beveland

Walcheren


Opleidingsniveau:

MBO


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim

Vast


Categorie:

Techniek


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Uren:

24 tot 32 uur

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Adres:

Comfort Partners

Schouwersweg 94

4451HT Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Schouwersweg 94

4451HT Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Lindsay Oudeman

0882703103www.comfort-partners.nl

Vacaturenummer:

V20191018001

Servicemonteur beheer en onderhoud

Comfort Partners

Einddatum: zondag 17 november 2019

Als Servicemonteur onderhoud je of los je storingen op in allerlei cv installaties in en rondom woningen. De focus ligt daarbij op cv-ketels.

Iedere ochtend krijg je vanuit planning de adressen van de klanten te zien op jouw tablet. Dit zijn de klanten waar jij die dag het onderhoud mag uitvoeren of storing verhelpen aan de installaties. Gedurende de werkdag kan er nog storingopdracht bijkomen.
Je komt elke dag bij onze klanten thuis over de vloer, geen dag is hetzelfde. In deze functie draai je mee in de storingsdienst en krijg je een bedrijfsauto en goed materiaal tot je beschikking, zodat je kwalitatief goed werk kan leveren en altijd een tevreden klant achterlaat.
Je voert preventief onderhoud uit (voorkomen is beter dan genezen) of als een klant een storing meldt ga je deze verhelpen.
Je registreert alles in je tablet.
Je signaleert gebreken en dreigende defecten.
Voordat je vertrekt bij de klant controleer je of de installatie goed functioneert.

Waar kom je te werken?

Bij Comfort Partners realiseren we dagelijks met 400 medewerkers een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig binnenklimaat in de woningen van onze klanten. Wij installeren, renoveren en onderhouden cv-ketels, warmtepompen en andere verwarmingsinstallaties en voeren elektra- en loodgieterswerkzaamheden uit.

Wij zijn een volledig gecertificeerd en erkend installatiebedrijf dat de flexibiliteit van een middelgrote installateur combineert met de kennis, mogelijkheden en financiële draagkracht van één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Comfort Partners speelt snel, slagvaardig en flexibel in op de wensen van onze opdrachtgevers. Comfort Partners is onderdeel van TBI.

Ervaring

De nieuwe 'Service monteur' maakt ons blij met het volgende profiel:
Je bent een leuk mens dat houdt van plezier hebben en dat verwacht je ook van je collega’s.
Je bent in het bezit van een MBO-diploma installatietechniek of werktuigbouwkunde aangevuld met relevante technische cursussen en/of specialisaties;
Meerdere jaren relevante werkervaring/kennis in een soortgelijke functie.
Je bent zelfstandig, resultaatgericht, innovatief en communicatief vaardig;
Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
Een oplossingsgerichte en flexibele werkhouding;
We zoeken iemand die woonachtig is in de regio Walcheren - Schouwen Duiveland - Beveland - Zeeuws Vlaanderen - Tholen - West Brabant - Goeree en 40 uur per week beschikbaar is.
We verwachten je graag binnenkort voor een eerste kennismaking. Kom eens praten over deze functie en besluit dan of onze collega’s ook jouw nieuwe collega’s worden.

Wat wij bieden

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, fietsplan, bedrijfsfitness en een pensioenregeling. Tevens biedt TBI het TBI-Studiefonds, een uniek fonds voor de kinderen van TBI- werknemers. Het doel is scholing, vorming en studie bevorderen. De toelagen van het studiefonds worden als gift verstrekt aan de (schoolgaande) kinderen van onze werknemers (vraag naar de voorwaarden). ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; een tablet en smartphone;
Fruitgeld; 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband; waardering voor jouw inzet!
Bij Comfort Partners bieden wij verschillende cursussen aan die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling als professional.

Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met L. Oudeman op nummer 0882703103 of stuur je cv per mail