Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Overig

Overheid, Non-profitĀ 


Categorie:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Vrijwilliger


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

WO

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Uren:

tot 16 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

Rootzz

Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marieke Vercouteren

0613605818www.rzvl.nl

Vacaturenummer:

V20191025090

Bestuurslid Stichting Rootzz Zeeuws-Vlaanderen (op vrijwillige basis)

Rootzz

Einddatum: zondag 24 november 2019

Ter versterking van het Rootzz-bestuur zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid communicatie! Als platform/stichting hebben we Rootzz de afgelopen jaren steeds verder op de kaart gezet. Wij hebben de ambitie om de komende jaren nog verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Zou jij het leuk vinden om hier jouw steentje aan bij te dragen en word je enthousiast van de dingen die Rootzz doet? Wellicht ben jij dan de versterking waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?

In samenwerking met het ‘Rootzz-Academy Team Communicatie’ ben je verantwoordelijk voor de algehele communicatie van Rootzz. Samen met hen zorg je voor een up to date website, leuke posts op onze social media kanalen, het versturen van nieuwsbrieven en de promotie van onze events. Je denkt met hen na over acties die we kunnen inzetten en de manier waarop we ons presenteren tijdens terugkomavonden op scholen, festivals waar we aanwezig zijn, gastlessen op de middelbare scholen, etc.
Daarnaast denk je als bestuurslid uiteraard mee over het beleid van Rootzz, ben je aanwezig tijdens events en promoot je Rootzz bij jouw contacten!

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar iemand met een achtergrond of affiniteit in marketing & communicatie die het leuk vindt om zich op vrijwillige basis in te zetten voor Rootzz. Je bent enthousiast over onze mooie regio en ziet het belang van het behouden van de binding van jongeren met Zeeuws-Vlaanderen.

Het bestuur van Rootzz vergadert 2-wekelijks. Met het 'Rootzz Academy Team Communicatie' vergader je 1x per 6 weken op donderdagavond.

Heb je nog vragen over deze rol?

Neem even contact op met Marieke Vercouteren, zij vervult momenteel deze functie. Zij is bereikbaar via marieke.vercouteren@rzvl.nl of 06-13605818.

Heb je belangstelling in deze bestuursfunctie?

Stuur dan je reactie naar onze voorzitster Isabel Vermandel, via onderstaande solliciteer-button.