Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Categorie:

Medisch, Zorg

Uitvoerend


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

n.v.t.


Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V20191108047

Verpleegkundige kliniek eetstoornissen

Emergis

Einddatum: donderdag 21 november 2019

Als je werkt als verpleegkundige bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:


  • Een functie in schaal FWG 45. Het salaris begint met € 1898,- en eindigt op € 3229,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.

Functieprofiel


Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:


  • Je biedt begeleiding en structuur. Daarbij schep je een veilig leef- en therapeutisch klimaat voor cliënten.
  • Naast het werken met groepen, geef je ook gestalte aan de uitvoering van de individueel benodigde verpleegkundige zorg.
  • Vanzelfsprekend moet je zowel zelfstandig als in een multidisciplinair teamverband kunnen functioneren.

Eisen


Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:


  • Voor deze functie zijn wij op zoek naar een verpleegkundige met een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding. Bij voorkeur met ervaring met de doelgroep en de nodige somatische kennis.
  • Daarnaast dien je te beschikken over vaardigheden met betrekking tot organiseren, coördineren, onderhandelen, motiveren/stimuleren, conflicthantering en inlevingsvermogen.
  • Je bent BIG geregistreerd.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).Bedrijfsprofiel


Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.
Het zorgprogramma eetstoornissen biedt regio-overstijgende zorg en omvat de volgende onderdelen: ambulante behandeling, dagklinische behandeling en klinische behandeling. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor second opinion/diagnostiek. Het zorgprogramma richt zich niet alleen op behandeling, maar ook op het leren omgaan met ziektesymptomen. Er wordt gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie – enhanced (CBT-E) en specialist supportive clinical management waarbij shared decision making een vereiste is. Een goede hulpverleningsrelatie met de cliënt en de betrokken naasten staan hierbij voorop.
De kliniek eetstoornissen bestaat uit twee groepen, de klinische individuele zorg (KIZ) en de aansterkgroep. Beide groepen bestaan uit maximaal tien bedden. Tevens heeft de kliniek eetstoornissen een bed op recept (BOR) tot zijn beschikking.
We zijn op zoek naar twee nieuwe collega-verpleegkundigen, waarvan één collega voor 24 uur en één collega voor 28 uur per week.