Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

Overig


Contactgegevens

Adres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Postadres:

Koudekerkseweg 143

4330 AC Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V20191113045

Fysiotherapeut

SVRZ - Ten Anker

Einddatum: woensdag 01 januari 2020

Ben jij fysiotherapeut en op zoek naar een (bij)baan in de ouderenzorg? Wil je graag wat meer uurtjes werken en/of ervaring opdoen in de ouderenzorg? Dan is dit je kans!
Binnen SVRZ Tholen zijn we op zoek naar een fysiotherapeut. Het betreft een oproepcontract waarbij de werkdagen in overleg zijn van maandag t/m vrijdag.
Als fysiotherapeut maak je deel uit van de sector Behandeling Ondersteuning en Advies (BOA). Deze paramedische dienst bestaat uit verschillende disciplines onder zoals o.a. ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtetiek en psychologen. Dit enthousiaste team stelt, kennis, ervaring en behandelmogelijkheden beschikbaar aan zowel intramurale als extramurale cliënten.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het onderzoeken en behandelen van cliënten, zowel in de eerste als in de tweede lijn, al dan niet op verwijzing van een (verpleeghuis)arts. Het door jou gemaakte behandelplan past in het geval van een interne cliënt in het ondersteuningsplan. Daarnaast geeft je vakinhoudelijke instructies en adviezen aan medewerkers, cliënten, contactpersonen, mantelzorgers en/of familie.

Eisen* Diploma fysiotherapie.
* Inschrijving in het kwaliteitsregister KNGF is een vereiste

Overig


* Afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
* Salaris maximaal € 25,69 bruto per uur (CAO-VVT, FWG 55).
Dit uurloon wordt verhoogd met een opslagpercentage van 14,52% ter compensatie voor vakantieverlof. Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering worden in respectievelijk mei en november verrekend.
* Oproepcontract voor de duur van een jaar, met mogelijk een verlenging.
* Een enthousiast team binnen een prettige werkomgeving.
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Tonja Boluijt, fysiotherapeut, telefoon: 088 887 4000