Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Dienstverband:

Vast


Categorie:

Financieel, Accounting


Branche:

Financiële dienstverlening 


Uren:

24 tot 32 uur


Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Walcheren


Contactgegevens

Adres:

Eye accountancy B.V.

Nederstraat 28

4332 AZ Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 7073

4330 GB Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anita de Nooijer

0118-227502www.eyeaccountancy.nl

Vacaturenummer:

V20191120032

Beginnend assistent-accountant

Eye accountancy B.V.

Einddatum: vrijdag 20 december 2019

Eye accountancy is vanwege sterke groei op zoek naar een beginnend en gevorderd assistent-accountant met een passie voor cijfers en … gebak!

Eye accountancy is een jong en dynamisch accountantskantoor in het centrum van Middelburg. Het team richt zich volledig op ondernemers in het MKB. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij onze klanten. We zijn niet alleen geïnteresseerd in de cijfers, maar vooral ook nieuwsgierig naar de ondernemer achter het bedrijf en hoe we die kunnen ondersteunen in zijn ambities. De afgelopen tijd zijn we enorm gegroeid en zijn daarom hard op zoek naar uitbreiding van ons team met een beginnend en gevorderd assistent-accountant.
Naast onze gedeelde passie voor cijfers is het ook aan te raden dat je van gebak houdt, want we hebben regelmatig iets te vieren. En zo niet, dan verzinnen we wel een goede reden!

Beginnend assistent-accountant

  • Je vindt het leuk om administraties uit te pluizen, te ordenen en te verwerken in boekhoudpakketten, waarna je de aangifte omzetbelasting voor de klant verzorgt;
  • Daarnaast ondersteun je bij diverse administratieve taken die we als team oppakken en doe je (voorbereidend) werk voor het opstellen van tussentijdse cijfers en jaarrekeningen;
  • Je hebt een actieve werkhouding, oog voor details en bent altijd op zoek naar praktische oplossingen.

 

Ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wil je werken met een lach en spreekt één van deze functieomschrijvingen je aan? Wacht dan niet langer en stuur ons je CV met motivatie voor 20 december via onderstaande solliciteer-button. Wellicht hebben wij binnenkort een goede reden om met jou een gebakje te eten!