Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

24 tot 32 uur

16 tot 24 uur


Regio:

Walcheren


Opleidingsniveau:

HBO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Categorie:

HR, Training, Opleiding


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Contactgegevens

Adres:

WVO Zorg

Vredehoflaan 370

4382 CJ Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 360

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marisa de Goey

0118448473wvozorgtvoorwerk.nl

Vacaturenummer:

V20191203038

Adviseur Vitaliteit en Inzetbaarheid

WVO Zorg - De standplaats is Vlissingen, maar je sluit aan bij overleg op onze andere locaties in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg.

Einddatum: maandag 09 december 2019

Situatieschets WVO Zorg

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collega’s. Samen met onze professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

In totaal werken er ruim 1500 medewerkers en bijna 800 vrijwilligers bij WVO Zorg. Wij bieden een breed scala aan zorgdiensten, waardoor er binnen onze organisatie veel verschillende functies zijn. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende en van specialist ouderengeneeskunde tot medewerker technische dienst

Binnen WVO Zorg organiseren we de zorg vanuit de integrale Planetree zorgvisie. Deze zorgvisie staat voor een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij liefdevolle en mensgerichte zorg voorop staat. Planetree biedt WVO Zorg handvatten om uitstekende zorg te bieden en onze werkwijze te blijven verbeteren. Met behulp van de Stepped Care methodiek ervaren onze cliënten dat wij daadwerkelijk mensgerichte zorg leveren. Zorg en welzijn maken we echt persoonlijk en op maat. Met als doel nog meer tevreden cliënten en een aantrekkelijke werkplek voor onze medewerkers.

 

Situatieschets HR

De afdeling HRM maakt onderdeel uit van de ondersteunende diensten van WVO Zorg en bestaat uit 12 medewerkers die zorgdragen voor onder meer HR beleid en advies, recruitment en opleidingen. Samen met dit team geef jij vorm en uitvoering aan het HR-beleid.

WVO Zorg werkt met een kwaliteitsplan en een meerjarenbeleidsplan. Een van de ambities is dat we samen eraan werken dat WVO Zorg ‘de beste werkgever’ is. De afdeling HRM heeft hierin de voortrekkersrol. WVO Zorg is volop in ontwikkeling op het gebied van leiderschapsontwikkeling, strategische personeelsplanning, het stimuleren van scholing en ontwikkeling, aandacht voor vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkplezier van medewerkers en arbeidsmarktprofilering.

WVO Zorg is actief in de regionale netwerken van onder meer onderwijs- en zorginstellingen en werkt graag samen vanuit ons motto “Samen voelt beter”.

 

Jouw uitdaging

Als Adviseur Vitaliteit en Inzetbaarheid ben jij je er iedere dag weer van bewust dat we samenwerken aan de ambitie van WVO Zorg om tot de beste werkgevers te behoren. Jij bent de gesprekpartner voor leidinggevenden en geeft advies en ondersteuning op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid.

Jouw scherpe blik en organisatiesensitiviteit zorgen ervoor dat je ontwikkelingen signaleert en hier op anticipeert. Enerzijds geef je advies op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid, want “voorkomen is beter dan genezen”. Anderzijds ben je procesbegeleider/casemanager m.b.t. verzuim/re-integratietrajecten (m.n. spoor 1b en spoor 2) en coördineer je de inzet van interventies.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en jouw frisse en professionele kijk op vitaliteit en inzetbaarheid zorgt ervoor dat alle betrokkenen de visie en doelstellingen scherp houden. Aangezien de functie van adviseur Vitaliteit en Inzetbaarheid nieuw is binnen WVO Zorg, bouw je mee en lever je bijdragen aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het beleid rondom vitaliteit en inzetbaarheid, dit zorgt ervoor dat we samen meer kunnen.

 

Jouw plaats in de organisatie

Je draagt verantwoording af aan de HR manager en werkt samen met 3 HR adviseurs, de beleidsmedewerker HRM, de corporate recruiter, de HR consulent, de opleidingscoördinator en administratieve ondersteuners.

 

Wie zoeken wij?

De Adviseur Vitaliteit en Inzetbaarheid heeft minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid, inclusief verzuim- en re-integratiebegeleiding. Ook heb je relevante kennis van wet- en regelgeving. Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma, aangevuld met relevante opleidingen op gebied van vitaliteit en inzetbaarheid. Werkervaring in de gezondheidszorg is een pré. Door jouw aantoonbare kennis en ervaring weet jij je binnen jouw vakgebied te positioneren als een stevige en integere gesprekspartner.

Organisatiesensitiviteit en snel kunnen schakelen met verschillende mensen zorgen ervoor dat je in staat bent verbindingen te leggen en de dialoog aan te gaan. De kandidaat die hier goed past is toegankelijk, kan goed luisteren, stelt prioriteiten, stippelt de route uit en is helder in zijn of haar communicatie.

 

Wij bieden

Een uitdagende en prettige werkomgeving, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf, de afdeling HRM en WVO Zorg te ontwikkelen. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het salaris is conform de cao VVT (FWG schaal 55, max. € 4.021,18 op basis van 36 uur per week).

 

Meer informatie over de functie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Wim Brandes, HR manager. Hij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0118 – 448 416.

Selectieprocedure

We nodigen je uit om uiterlijk op 8 december 2019 te reageren via onderstaande sollicitatie-button. De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 13 december 2019. Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure.