Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

24 tot 32 uur


Regio:

Walcheren


Opleidingsniveau:

WO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Tijdelijk


Categorie:

Techniek


Branche:

ICT, Telecom


Contactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V20191203041

Docent ICT

HZ University of Applied Sciences

Einddatum: zaterdag 01 februari 2020

0,5 fte-1,0 fte

Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor je vak ICT en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent ICT bij HZ University of Applied Sciences in Middelburg.

Jouw werk als docent ICT
Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. In die rol help je de studenten in hun leerproces waarin veel nadruk op communicatie, zelfsturing en verantwoordelijkheid nemen wordt gelegd. Samenwerken is de sleutel tot succes! Jouw kennis, kunde én bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals. Dat doe je door:

 • met enthousiasme onderwijs te verzorgen binnen je vakgebied in multidisciplinaire cursussen/studieprojecten zowel in het Engels als in het Nederlands.
 • het begeleiden en coachen van studenten.
 • een bijdrage te leveren aan een aangename teamsfeer door je inzet en betrokkenheid
 • actief te participeren in het ontwikkelen van interdisciplinaire onderwijsprojecten in samenwerking met het werkveld.
 •  

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het 10e jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Studenten zijn bij jou geen nummers. Met jouw ervaring uit het werkveld in ICT kun je studenten kennis bijbrengen, motiveren en inspireren. Naast focus op het leerproces van de studenten, houd jij jouw focus ook op de buitenwereld. Zo maak je een verbinding met de beroepspraktijk. Idealiter heb je ook andere taken/rollen in of buiten de hogeschool. Heb je ook internationale ervaring? Dan komt dat goed van pas. Wij starten komend jaar met de voorbereidingen van een internationale opleiding en die moet nog ontwikkeld worden. Naast de bovenstaande kennis en ervaring heb je:

 • een afgeronde relevante masteropleiding.
 • brede kennis en ruime werkervaring in het werkveld.
 • goede coachings- en communicatieskills.
 • internationale werkervaring.
 • Engelse taalvaardigheid op Cambridge Proficiency niveau.
 •  

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je -naast een levendige werkomgeving ook:

 • een tijdelijke aanstelling als docent in schaal 11 voor 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.560,72 en € 4.892,37 bij een fulltime dienstverband.
 • een dertiende maand, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk.
 • ondersteuning bij het behalen van een didactische aantekening als je die nog niet hebt. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig om als hbo-docent aan de slag te gaan, maar moet wel bereid zijn om deze bevoegdheid te halen en in je vakmanschap als docent te investeren.

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 1 februari via de sollicitatiebutton op onze website www.hz.nl/vacatures.

Toch liever eerst wat meer informatie? Opleidingscoördinator Jorick Vos kan je alles vertellen over deze functie. Je kunt hem bellen via +31 6 1375 67 09. Je kunt ook bellen met Monica Snoodijk, personeelsadviseur. Je kunt haar bereiken op: 0118 489 234.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.