Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Ervaringsniveau:

n.v.t.

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Dienstverband:

Vast


Categorie:

Medisch, Zorg


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V20191205027

Verpleegkundig specialist housing apart together

Emergis

Einddatum: woensdag 29 januari 2020

Als je werkt als Verpleegkundig specialist housing apart together bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je: • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 3364,- en eindigt op € 5280,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Per jaar heb je een opleidingsbudget van € 1750,- naar rato van je dienstverband.
 • Een actieve en betrokken vakgroep verpleegkundig specialisten.

Functieprofiel


Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend: • Je bent onderdeel van het multidisciplinair team en je gaat werken met de ART methodiek.
 • Je treedt op als regiebehandelaar en bent verantwoordelijk voor de integraliteit van de behandeling.
 • Je voert individuele en groepsgerichte behandeling uit samen met het multidisciplinaire team. Je hebt zelf direct contact (face to face of telefonisch) met de cliënt in het kader van diagnostiek en evaluatie van de behandeling.
 • Je toetst of en zorgt ervoor dat de verschillende activiteiten van eventuele andere zorgverleners binnen het gehele zorgproces op elkaar zijn afgestemd en passen binnen het vastgestelde behandelplan.
 • Je bent een kartrekker en weet met het team te werken aan beleid in tijden van ontwikkeling.
 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor de cliënt, zijn familie/naasten en mede-behandelaren.
 • Je intervenieert in crisissituaties.
 • Je bent betrokken bij zowel interne als externe projecten.

Eisen


Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel: • Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist en je hebt een big-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en de herstelgerichte methodiek.
 • Cliënten vragen een niet-oordelende, gelijkwaardige houding en je kunt tact en humor combineren.
 • Je bent stressbestendig, besluitvaardig, creatief, flexibel en durft initiatief te nemen.
 • Je bent niet bang om beslissingen te nemen.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).Bedrijfsprofiel


Woonhuizen
De woonhuizen biedt aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen een beschermde en veilige  korte en langdurige verblijfsomgeving. Hier ziet Emergis perspectief voor de cliënt met ernstige psychiatrische problematiek. Binnen deze veilige omgeving willen wij in de triade: cliënt-familie/naasten-hulpverlening actief werken aan herstel. Dat doen we door de huidige methodiek systematisch rehabilitatiegericht handelen (SRH) te verfijnen met de active recovery triad (ART) methodiek. Deze methodiek zijn we met elkaar aan het vorm geven. Tijdens het verblijf op de Woonhuizen bieden we de cliënt het laatste stuk van hun behandeling met de blik gericht op het begeleid of zelfstandig wonen buiten de kliniek.Housing apart together (HAT)
De afdeling bestaat uit 29 appartementen aan de rand van een woonwijk op het terrein van de kliniek in Kloetinge. Deze afdeling is bedoeld voor mensen met langdurige aandoeningen en beperkingen ten gevolge van alle voorkomende psychiatrische stoornissen met daaruit voortvloeiende hoge psychosociale kwetsbaarheid. De HAT-appartementen beogen een woon- en leefomgeving te zijn waarin aandacht is voor het herstelproces. De behandeling en begeleiding is gericht op het bevorderen van de persoonlijke mogelijkheden en vaardigheden met een zon groot mogelijke zelfstandigheid, en waarin wonen buiten de kliniek beoogd wordt. Om hier goed op aan te sluiten hanteren we daar waar mogelijk een werkwijze die een extramurale situatie nabootst.De HAT is een leerafdeling voor social work-studenten. Een leerafdeling is een innovatief stageconcept waarbij een groep studenten onder deskundige leiding samen met het team een afdeling runt. Op een leerafdeling lopen stagiaires dus niet meer mee aan de hand van een werkbegeleider, maar zijn zij zelf mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een afdeling en hun leerproces. Op de HAT kunnen zij intramuraal kennismaken met een meer extramurale werkwijze.