Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

16 tot 24 uur


Regio:

Walcheren


Opleidingsniveau:

WO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Tijdelijk


Categorie:

Techniek

Onderzoek, Wetenschap


Branche:

Overheid, Non-profitĀ 

Onderwijs


Contactgegevens

Adres:

HZ University of Applied Sciences

Edisonweg 4

4382 NW Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 364

4380 AJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeel & Organisatieontwikkeling

0118 - 489000www.hz.nl

Vacaturenummer:

V20191205040

Docent Ruimtelijk ontwerp/ Spatial Design

HZ University of Applied Sciences - Middelburg

Einddatum: zondag 02 februari 2020

Docent word je niet, dat bén je. Jouw wil om te innoveren, liefde voor het vakgebied Ruimtelijke Ontwikkeling en betrokkenheid bij studenten kunnen we je namelijk niet aanleren. Dat zit in je. En of je nou wel of geen ervaring in het onderwijs hebt, die bevlogenheid vinden wij het allerbelangrijkst. Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van docent Spatial Design bij de opleiding Watermanagement aan HZ University of Applied Sciences in Middelburg. Werk je ook nog in het bedrijfsleven, een overheids- of een non-profit organisatie? Dan worden wij daar enthousiast van.

Jouw werk als docent Spatial Planning en Design
Jij weet als geen ander dat docent zijn verder gaat dan alleen kennis overbrengen. Studenten kunnen namelijk altijd van jou op aan en de rol van coach is jou op het lijf geschreven. Die skills gebruik je ook als je studenten begeleidt in ontwerp- en onderzoeksprojecten op het gebied van klimaat en water in urbane en rurale omgeving. Met jouw kennis en kunde én met bevlogenheid zet je in bij het opleiden van studenten van onze voltijdse opleiding naar ondernemende, innovatieve en gedreven professionals in een duurzame wereld. Dat doe je door: 

 • onderwijs en cursussen te ontwikkelen voor het studieprogramma.
 • praktijkcases uitwerken tot praktische ontwerp- en onderzoeksprojecten voor studenten.
 • het begeleiden van studenten.

Dit doe je niet alleen. Je werkt met ongeveer 30 parttime en fulltime docenten en onderzoekers binnen de opleiding Watermanagement. Met een aantal daarvan ontwikkel je de nieuwe track Spatial Planning and Design.

Werken bij HZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool
Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, masterclasses, post-hbo-opleidingen en Associate degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen een dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun studenten kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT’er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega’s een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we al jarenlang in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?

Het zit in je
Met jouw kennis en (internationale) ervaring heb je ambitie om studenten kennis bij te brengen, te motiveren en te inspireren. Studenten zijn bij jou geen nummers. Daarom heb je affiniteit met de doelgroep en oog voor de diversiteit binnen de groep. Naast focus op het leerproces van de studenten, houd jij jouw focus ook op de buitenwereld. Je hebt affiniteit met ruimtelijk ontwerpen. Daarnaast heb je: 

 • een afgeronde relevante masteropleiding.
 • ruime werkervaring met o.a. visualisatie en ontwerp
 • een relevant netwerk in het beroepenveld.
 • Engelse taalvaardigheid op Cambridge Proficiency niveau omdat de opleiding in het Engels wordt gegeven.
 • kennis van de Omgevingswet en juridisch inzicht is een pré.

Groei met ons mee
We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je -naast een levendige werkomgeving ook: 

 • een tijdelijke aanstelling als docent schaal 11 voor 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.560,72 en € 4.892,31 bij een fulltime dienstverband.
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk.
 • ondersteuning bij het behalen van een didactische aantekening als je die nog niet hebt. Je hebt geen onderwijsbevoegdheid nodig om als hbo-docent aan de slag te gaan, maar moet wel bereid zijn om deze bevoegdheid te halen en in je vakmanschap als docent te investeren.

Solliciteren
Geloof jij ook dat toekomstbestendig onderwijs begint bij jou? Solliciteer dan direct, maar vóór 2 februari 2020 via de sollicitatiebutton hieronder. Toch liever eerst wat meer informatie? Pierre Bleuzé (06-34164166) en Sarah de Bakker (06-38269481), leden van het ontwikkelingsteam Spatial Planning and Design kunnen je alles vertellen over deze vacature.

Word je uitgenodigd op gesprek? 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.