Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Tijdelijk

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur

24 tot 32 uur

16 tot 24 uur

Tot 16 uur

Flexibel


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Hooi Hooi kinderopvang op de boerderij

Kamperweg 6

4417 PC Hansweert

Nederland


Postadres:

Kamperweg 6

4417 PC Hansweert

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Stephanie van de Wouw-van Wezel

06-21206963Www.hooi-hooi.nl

Vacaturenummer:

V201912270069

Solliciteer

Pedagogisch medewerker

Hooi Hooi kinderopvang op de boerderij - Vlake / Hansweert

Einddatum: zaterdag 31 oktober 2020

Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van kinderen in jou groep. Je wéét hoe belangrijk rust, zorg en aandacht voor kinderen is en dat straal je uit. … stampen in de plassen, hutten bouwen, verstoppertje spelen, wandelen en fietsen door weer en wind… Jij draait je hand er niet voor om, alles om samen met kinderen buiten (en binnen) plezier te hebben!


Je durft kinderen ook echt kind te laten zijn om ze zo te helpen de buitenwereld te ontdekken. Ja, natuurlijk heb je benodigde kennis voor werken in de kinderopvang (pedagogisch, sociaal, hygiëne, veiligheid, ontwikkelingsfases van kinderen), maar je bent vooral méér dan alleen een “pedagogisch medewerker Kinderopvang”. Jij bent degene die een passie heeft voor bijvoorbeeld muziek, kunst, voor dieren, voor knutselen, of voor wat dan ook waar jij én de kinderen gelukkig van worden.

 

Voor meer informatie kijk op www.hooi-hooi.nl. Klinkt dit als muziek in de oren? Wil jij deze kans niet laten lopen? Kom bij Hooi Hooi Kinderopvang op de boerderij werken als pedagogisch medewerker. Overtuig ons van jouw meerwaarde voor onze kinderopvang en je passie voor werken in de groene kinderopvang! Wees creatief en stuur je sollicitatie in via onderstaande Solliciteer-Button.

 

Hooi Hooi is een unieke kinderopvang midden op de boerderij, waar we elke dag lekker naar buiten gaan of de natuur naar binnen halen. Bij ons hebben kinderen ruimte genoeg om naar hartenlust te spelen, leren en ontwikkelen, waarbij respect voor elkaar en de natuur vanzelfsprekend is. En jij helpt daaraan mee. Geweldig toch?