Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

16 tot 24 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Opleidingsniveau:

MBO


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Categorie:

Commercieel, Verkoop

Administratief, Secretarieel


Branche:

Dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 


Contactgegevens

Adres:

Progrezz Risicobeheersing

Stationspark 29F

4462 DZ Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 840

4600AV Bergen op Zoom

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Adriaan Beirnaert

0642700825www.progrezz.nl/

Vacaturenummer:

V202001040008

Enthousiaste administratief medewerker bedrijfsverzekeringen

Progrezz Risicobeheersing

Einddatum: zaterdag 01 februari 2020

Vacature enthousiaste administratief medewerker bedrijfsverzekeringen

 

Voorstellen:

Hoi, mijn naam is Adriaan Beirnaert. Ik ben eigenaar van Progrezz, het zakelijke advieskantoor op gebied van risicobeheersing, bedrijfsverzekeringen en verzuimmanagement. 

 

Wie is Progrezz?

Progrezz is een relatief klein, persoonlijk, sociaal betrokken en volledig digitaal advieskantoor. Onze klanten bestaan uit bedrijven, die 3 tot 30 personeelsleden hebben. Wij leveren onze toegevoegde waarde op gebied van bedrijfsverzekeringen. Wij maken ondernemers bewust en helpen hen een eventuele schade te voorkomen.

De enige reden hiervan is dat een schade, hoe klein of groot die ook is, de ondernemer tijd, energie en stilstand kost. Door schade te voorkomen, beschermen wij de bedrijfcontinuïteit. Mocht er alsnog een schade zijn, vertegenwoordigen wij de ondernemer zodat de verzekeringsmaatschappij de schade vergoedt.

 

Wie zoeken wij:

Wij willen graag een enthousiaste collega, die 20 uur in de week wil helpen ons bedrijf verder uit te bouwen. Wij bieden je een prettige werksfeer, mogelijkheid tot zelfontplooiing, flexibele invulling van werktijden, en uiteraard een passend salaris bij de werkzaamheden en genoten opleiding .

 

De werkzaamheden:

De werkzaamheden zullen voornamelijk administratief zijn. Je communiceert met verzekeringsmaatschappijen en met klanten, handelt schades af en controleert of de gegevens correct zijn met wat is afgesproken met de maatschappij.  Accuraat werken is dan ook een vereiste.

 

Wat vragen wij van jou:

Omdat wij een klein team zijn is het goed dat je zelfstandig kan werken, maar ook dat je ondernemend bent, leergierig en de Nederlandse taal machtig bent. Het heeft de voorkeur dat je een administratieve en/of commerciële opleiding hebt gevolgd. Je hoeft echter niet direct over diploma’s op ons vakgebied te beschikken. Doordat wij in jou willen investeren, krijg je bij ons alle kansen om je te ontwikkelen door studies te volgen. Wij ondersteunen jou daar graag bij.

Ben jij wel in bezit van diploma's, werkzaam in de branche, op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de werkzaamheden jou aan, hoor ik graag je motivatie.

Ben jij iemand die gewoon graag wilt, die enthousiast en computervaardig is, eerlijk en sociaal, nodig ik je van harte uit te solliciteren. De werklocatie is in Nieuwdorp.

 

Progrezz optimaliseert Zakelijke Zekerheden door risicobeheersing, bedrijfsverzekeringen en bedrijfskundig verzuimmanagement.

 

Je kunt op deze vacature reageren tot 1 februari 2020.

Reacties met motivatie en relevante info over jezelf zijn wij graag tegemoet. Mocht je nog verder vragen hebben over deze vacature kan je deze uiteraard vooraf stellen.

  • Solliciteren kan via onderstaande sollicitatie-button!
  • Voor vragen of informatie bel: 0642700825