Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Opleidingsniveau:

HBO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Vast


Categorie:

Overig

Juridisch

Automatisering, Internet


Branche:

Financiële dienstverlening 

ICT, Telecom


Contactgegevens

Adres:

ZLM Verzekeringen

Cereshof 2

4463XH Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 70

4460 BA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Zie vacature

0113 - 238 000www.zlm.nl

Vacaturenummer:

V202001150026

Security officer

ZLM Verzekeringen - Goes

Einddatum: vrijdag 13 maart 2020

Zoek jij een baan bij een bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor klanten en medewerkers belangrijk zijn? Een bedrijf dat hoog scoort in landelijke klanttevredenheidsonderzoeken en dat in 2018 is uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening. En ben jij bereid in jezelf en ons te investeren? Dan is ZLM op zoek naar jou!

 
 

Wie is ZLM?

ZLM is een onderlinge verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat we geen winstdoelstelling hebben en dus de premies laag kunnen houden. Met 260 medewerkers realiseren we een hoge mate van persoonlijke dienstverlening voor onze bestaande en nieuwe klanten. Op dit moment zijn ruim 270.000 mensen in Zeeland en Noord-Brabant bij ons verzekerd.

 
 

Security officer

Voor de afdeling Informatiemanagement zijn wij op zoek naar een security officer. Als security officer begrijp je als geen ander dat beveiliging van gegevens essentieel is. Je bent verantwoordelijk voor informatiebeveiliging en IT-risicomanagement in de breedste zin van het woord. Van techniek tot beleid en van risico/security-onderzoeken tot het (laten) implementeren van beheersmaatregelen. Binnen projecten inventariseer je de impact op het gebied van informatiebeveiliging en IT-risico’s. Je houdt je kennis over wet- en regelgeving op niveau en actueel. Bij mogelijke bedreigingen voor onze ICT-systemen adviseer je welke maatregelen nodig zijn. Met jouw ervaring kun je beleid uitwerken naar concrete maatregelen voor de gehele organisatie of je bent bereid je hier in te ontwikkelen. Je weet collega’s te overtuigen van het nut en de noodzaak hiervan. Je controleert of eerder genomen maatregelen effectief zijn en je beoordeelt of de onderkende risico’s nog actueel zijn. Je werkt actief samen met de andere Security Officer en ICT-architect aan de architectuurrichtlijnen. Samen beoordelen jullie of business cases en projectvoorstellen hiermee overeenstemmen. Je creëert samenwerking tussen de verschillende expertises binnen de afdeling ICT en de business. Het betreft een fulltime functie.

 
 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding.

 • Je beschikt over één of meerdere van de volgende certificeringen: CRISC, CISSP, CISM, CISA, CEH of je bent bereid je hierin te ontwikkelen.

 • Je hebt een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen.

 • Je werkt klant- en kwaliteitsgericht.

 • Je bent op de hoogte van de voor jouw functie belangrijke wet- en regelgeving.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook sociaal en contactueel sterk.

 • Je woont op maximaal 1 uur reistijd van ons kantoor in Goes.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Waar kun je bij ons op rekenen?

 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s en een uitdagende omgeving.

 • Een goed salaris.

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zoals standaard 25 verlofdagen met de mogelijkheid op 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek. Een gunstige pensioenregeling en een 13e maand.

 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met goede begeleiding.

 

Reageren?

Spreekt de functie jou aan? Reageer dan meteen. Stuur ons je sollicitatie met curriculum vitae via onderstaande solliciteer-button.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Peter Geluk, afdelingshoofd Informatiemanagement. Zijn telefoonnummer is 0113 - 238 743.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.