Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Detailhandel

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Tholen & St. Philipsland

Schouwen-Duiveland

Noord-Beveland

Zuid-Beveland

Walcheren

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

DB KeukenGroep

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Izaak Wisse

0166 - 65 34 48www.dbkeukengroep.nl

Vacaturenummer:

V202001210025

Solliciteer

Keukenmonteur in Zeeland / Zuid-Holland (ervaren / onervaren)

DB KeukenGroep

Einddatum: donderdag 17 december 2020

Vanwege groei zoekt ons enthousiaste montageteam versterking voor de regio Zeeland en de regio Zuid-Holland.

Wij zoeken:

KEUKENMONTEURS (ervaren/onervaren)

 

Hoe jij als keukenmonteur zorgt voor tevreden klanten
Je bent 3 dagen bij een klant thuis geweest om hun droomkeuken te monteren. Tevreden trek je de deur achter je dicht: alles is tot in de puntjes geregeld en je weet dat dit gezin vanavond in hun nieuwe keuken een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Je rijdt in jouw bus nog even langs de zaak om afval weg te brengen en wat te drinken met jouw collega’s.

Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur bij ons afwisselend. Je wilt een mooi product afleveren, dus je gaat niet weg bij de klant totdat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenmonteur:

 • Keukens inmeten. Je controleert of de maten die klanten hebben doorgegeven ook echt kloppen en je komt met advies en voorstellen als de maten niet kloppen.
 • Checken of de vloer waterpas is, zodat de keuken op de juiste hoogte gemonteerd kan worden.
 • Zelfstandig keukens monteren en gebruiksklaar opleveren. Hierbij ga je:
  • kasten stellen
  • het aanrechtblad (vaak samen met een collega) monteren
  • apparatuur monteren en aansluiten
  • alle fronten en lades van de kasten afstellen
  • plinten plaatsen en de keuken afkitten
  • eventueel tegels plaatsen
 • Servicerondes rijden. Hierbij verricht je kleine onderhouds- en reparatieklusjes en renovatieklussen bij de klant thuis.


Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,7! Vakkundige montage, met oog voor detail, wordt vaak genoemd. Als keukenmonteur streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

 

Jouw werkplek bij ons
Je gaat keukens monteren voor Ardi Keukens in Sint-Annaland, Pelma Keukens in Goes en Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 230 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Elke vestiging heeft zijn eigen keukenmonteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag de frituurpan tevoorschijn te halen en/of samen een biertje te drinken.
Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

 

De keukenmonteur die wij voor ogen hebben
Omdat wij alles in eigen beheer hebben, ben jij een allrounder. Je werkt secuur en laat geen rommel bij de klant achter. Is de keuken aan het eind van de werkdag bijna helemaal gemonteerd? Dan ben je bereid om langer door te werken om hem helemaal af te maken. Het kan dus voorkomen dat je later richting huis vertrekt in jouw bus van de zaak. De werkzaamheden vinden plaats in de regio Zeeland of Zuid-Holland. Dit is afhankelijk van jouw woonplaats. Uiteraard houden we rekening met jouw reistijd en proberen we die zo kort mogelijk te houden.

Je bent veel bij klanten thuis. Je bent dus klantgericht en komt met oplossingen bij problemen. Als keukenmonteur bij ons breng je daarnaast mee:

 • Minimaal mbo-denk- en -werkniveau.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Technisch inzicht.
 • Een rijbewijs B.
 • Relevante werkervaring is een pré.

 

Geen werkervaring is geen probleem
Zoals al gezegd bieden is relevante werkervaring of opleiding geen vereiste. Wij bieden een passende interne opleiding, op jou afgestemd. Op een ontspannen en laagdrempelige manier leer je het vak van keukenmonteur. Hiervoor hebben wij een eigen opleidingscentrum opgericht, om zo op een professionele wijze mensen om te scholen tot keukenmonteur. Zo weet je zeker dat je het vak goed leert.

Nog vragen over het al dan niet hebben van werkervaring? Neem dan gerust contact op met Kees van der Maas via 06-13719956.

 

Afspraak is afspraak
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij ons aan de slag gaat als keukenmonteur, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Een bus van de zaak vol met gereedschap.
 • Uitbetaling van overuren (150%) en een deel van je reistijd.
 • Vrije zaterdagen.
 • Opleidingen en cursussen via ons eigen DB Vakcollege.

 

Word keukenmonteur
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenmonteur? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaande Solliciteer-Button.

Heb je vragen? Kees van der Maas beantwoordt ze graag. Je kunt hem bellen via 06-13719956.