Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

WO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anniek van den Dool

088 40 80 400www.werkenbijsyntess.nl

Vacaturenummer:

V202001220011

Solliciteer

Software Ontwikkelaar

Syntess Software - Zierikzee

Einddatum: zaterdag 29 augustus 2020

Als Software Ontwikkelaar bij Syntess Software in Zierikzee …

… ben je nauw betrokken bij alle aspecten van de ontwikkeling van onze eigen Syntess Atrium integrale ERP-software. Samen met collega’s van de afdeling Productontwikkeling richt jij je op het bouwen en onderhouden van desktop- en/of webapplicaties op het gebied van artikelbeheer, de logistieke en de financiële administratie van technisch dienstverleners zoals een installatiebedrijf. Afwisselend werk waarbij we ervaring en inzichten breed toepassen voor onze klanten.

Je werkt in teamverband in een bepaald technisch- en functioneel domein. We hanteren een agile vorm van werken. Dit draagt bij aan de afwisseling en samen met elkaar op een overzichtelijke wijze doelen bereiken. Jouw kennis en capaciteiten worden ingezet om functionele klantwensen te vertalen naar technische oplossingen. Hierbij is zowel de korte termijn, alsook de langere termijn relevant.

Je zet je pc aan, pakt een kop koffie en …

…kijkt wat de dag je te bieden heeft. We beginnen met de daily stand-up met het team. Jij geeft aan waar jij je op dit moment mee bezighoudt en wat je nodig hebt om jouw change te kunnen opleveren. Je hoeft het niet alleen te doen. Wellicht kan je collega even helpen zodat je vandaag toekomt aan het oppakken van een nieuw sprint back log item en je het team weer een stap dichter bij het sprintdoel brengt.

Het team...

.... bestaat uit zo’n zeven collega’s die sterk zijn in verschillende disciplines binnen de afdeling Productontwikkeling bestaande uit 50 collega’s. Samen staan we voor een bewezen product wat dagelijks een bedrijf-kritische rol vervult binnen de bedrijfsvoering van onze klanten. Daarnaast kun je met alle vragen over onze applicaties terecht bij al je collega’s binnen de organisatie. Bij Syntess Software helpen we elkaar graag een stapje verder en voel je je daarom snel onderdeel van het grote geheel.

Wat heb jij te bieden?

  • Je hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld in de richting van Informatica of Bedrijfskundige Informatica.
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het werken met of het ondersteunen van een ERP-applicatie of als ontwikkelaar of developer in een soortgelijke functie.
  • Je weet je weg in C# en/of Delphi te vinden.
  • En/of je bent een ervaren front-ender en bekend met javascript en/of typescript
  • Je bent graag jezelf en wilt dagelijks het verschil maken voor onze gebruikers.
  • Je wilt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 32 uur.

Is deze functie op je lijf geschreven, maar heb je geen relevante hbo-/wo-opleiding? Overtuig ons dan van jouw ambities en competenties, want het groeien naar deze functie door middel van het behalen van certificaten behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat hebben wij te bieden?

  • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
  • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en winstuitkering volgens bedrijfsregeling.
  • 26 vakantiedagen op jaarbasis en aandacht voor een goede werkplek, gezonde arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van CZ.
  • En nog veel meer …, fruit, gratis parkeren, fijne collega’s, goede sfeer.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Je Curriculum Vitae kun je ons sturen via onderstaande solliciteer-button.

Meer informatie over werken bij Syntess Software kun je vinden op www.werkenbijsyntess.nl of neem contact op met Yuri Nijsen op 088 - 40 80 400 voor vragen over de vacature.

Solliciteer snel via onderstaande button