Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Uren:

Meer dan 32 uur

24 tot 32 uur


Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Dienstverband:

VastContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202001230003

Solliciteer

SEH Verpleegkundige

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz Goes

Einddatum: vrijdag 15 mei 2020

Als SEH Verpleegkundige verzorg je de eerste opvang van patiënten op de Spoedeisende Hulp. Daarnaast assisteer je bij de behandeling en het onderzoek van patiënten. Je treedt handelend op in geval van levensbedreigende situaties van patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de zorg op de Spoedeisende Hulp en je ziet toe op een efficiënte patiënten-doorstroming. Je draagt bij aan en bewaakt de veiligheid van zorg voor de patiënt.

Dit vragen we

  • diploma voor SEH Verpleegkundige; 
  • bijscholing voor TNCC, ENPC, ALS en MTS of de bereidheid om deze op korte termijn te volgen;
  • registratie in het BIG-register;
  • complexe verpleegsituaties kunnen analyseren en adequaat handelen;
  • iemand die patiëntveiligheid en kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan;
  • ruime communicatieve vaardigheden;
  • bij voorkeur enige jaren werkervaring in deze functie;
  • initiatiefrijk en stressbestendigheid.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor onbepaalde tijd onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.917,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                                                 

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

En dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Lizette Bustraan (0113-234771) en Arno Wielemaker (0113-234980) Meewerkend teamleiders SEH.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.