Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Branche:

ICT, Telecom


Categorie:

Overig


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Regio:

Tholen & St. Philipsland


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

ProAutNorm

Ambachtsweg 16

4691SC Tholen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jacko Nieuwenhuize

0166601078proautnorm.com

Vacaturenummer:

V202002030017

Lead Developer

ProAutNorm - Tholen

Einddatum: vrijdag 03 april 2020

Ben jij die developer die meehelpt om ons jonge bedrijf tot een sterk merk uit te bouwen? Je bent niet alleen in staat goed te programmeren maar weet ook op het juiste moment de nieuwste technieken in te zetten. Je bent niet alleen een nerd maar ook een coach die anderen kan begeleiden en motiveren. Je bent niet alleen iemand die aan de eisen van deze functie voldoet maar iemand die op unieke wijze samen met ons een synergie aangaat om nieuwe dingen te doen.
 
 
LEAD WEB DEVELOPER
 
 
Randvoorwaarden zijn er natuurlijk. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring. Je hebt ervaring in het aansturen van een team. En vooral: je weet analytisch vermogen te combineren met visio­naire gedrevenheid.
 
Verder is het essentieel is dat je de volgende technologieën beheerst: HTML/CSS,  PHP 7 / Laravel,  NodeJS, VueJS, MySQL Database, Continueous Integration / Conti­nuous Delivery.
 
ProAutNorm is een onderneming die maatwerkoplossingen biedt op het gebied van software, web development, en systeembeheer. We voeren onze web development activiteiten onder de naam WebsiteFactory. Wij maken maatwerk websites en zijn gespecialiseerd in webapplicaties, webshops en productconfigurators.
 
ProAutNorm is ooit begonnen als facilitair bedrijf voor Profielnorm en behoort als zodanig tot de PRN-Group een internationale bedrijvengroep.
 
Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jacko Nieuwenhuize (jacko.nieuwenhuize@proautnorm.com) of op tel:  +31(0)166 601078.

Sollicitaties kunnen gestuurd worden via onderstaande solliciteer-button.