Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

H4A

Losplaatsweg 1

4551 LZ Sas van Gent

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Cindy Goossen

0115 841000www.h4a.nl/

Vacaturenummer:

V202002040029

Solliciteer

Calculator/werkvoorbereider Windenergie

H4A - Goes

Einddatum: zondag 06 september 2020

Als calculator/werkvoorbereider ben je in staat om met jouw technische kennis en cijfermatig inzicht goede calculaties en offertes te verzorgen. Daarnaast vind je het leuk om vooruit te denken en te organiseren , om in nauwe samenwerking met de projectleider het werk voor te bereiden en tot een goed einde te leiden.

Unieke baan

H4A Windenergie B.V. is al ruim 28 jaar gespecialiseerd in de uitvoering van alle civiele werkzaamheden die nodig zijn bij de realisatie van windparken op land. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in Nederland en België . Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van toegangswegen, kraanopstelplaatsen, aanpassingen in transportroutes ten behoeve van de levering van windturbinecomponenten en natuurlijk de realisatie van fundaties met divierse paalsystemen voor windturbines. Ook het aanleggen van kabelverbindingen voor windparken met evt. bijbehorende schakel- en trafostations behoort tot de werkzaamheden van H4A Windenergie B.V.

In deze afwisselende baan ben je zowel verantwoordelijk voor betonconstructies als voor infrawerk. Je hebt een gevarieerd takenpakket. Van het beoordelen van aanbestedingsdocumenten, vooraf ter plaatse beoordelen van de werken, opstellen van kostprijsbegrotingen en offertes, tot en met het voorbereiden van de werken en het opstellen van nacalculaties.

Je bent goed in het onderhouden van contacten, zowel intern als extern. Je vindt het een uitdaging om telkens weer op zoek te gaan naar hoogwaardige inkoop voor de best mogelijke prijs. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen voor de vraag van onze opdrachtgevers. Je bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en collega’s gedurende de voorbereidingsfase van een project en blijft op de hoogte van, en nauw betrokken bij, het project tijdens de uitvoering en oplevering. Natuurlijk in nauwe samenwerking met het huidige team. Geen dag is hetzelfde!

Jouw profiel

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding Civiele techniek of Bouwkunde;

- Ervaring met het schrijven van project- en kwaliteitsplannen is een pré;

- Je stressbestendig en resultaat gericht, en beschikt over een flexibele houding t.a.v. werktijden in drukke perioden;

- Je hebt een redelijke beheersing van de Engelse taal;

- Je volgt trends en ontwikkelingen binnen de windenergie branche op de voet.Solliciteer direct!

Kom jij het maken bij H4A? Stuur dan nu je sollicitatie in via onderstaande Solliciteer-Button ter attentie van Cindy Goossen.

Wil je meer weten over de functie-inhoud of een bezoek brengen aan een park in uitvoering? Neem dan contact op met Philip Goetheer via 0113-273200