Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Functiesoort:

Medisch, Zorg


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Opleidingsniveau:

WO


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202002120035

Solliciteer

GZ psycholoog/Klinisch psycholoog

Emergis - Kloetinge

Einddatum: maandag 01 juni 2020


 Voor het ambulant regioteam Oosterschelde zoekt Emergis een klinisch psycholoog voor 24 tot 36 uur per week. Je werkzaamheden zijn met name voor het AMBIT-team in de Oosterschelderegio.


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zon 1400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

In het ambulant team Oosterschelderegio wordt een multidisciplinair AMBIT-team  (Adaptive Mentalization Based Integrative Treatment voor persoonlijkheidsstoornissen) opgezet om mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen persoonlijkheidsstoornissen en co-morbide problematiek geïntegreerd en outreachend te behandelen. Onderzoek en ervaringen met het behandelen van deze doelgroep toont aan dat deze patiënten onvoldoende profijt halen van de reguliere specialistische behandelprogrammas waardoor er sprake is van onder-behandeling en iatrogene schade.
Om deze ontwikkelingen mee vorm te geven zijn wij op zoek naar een GZ- of klinisch psycholoog met affiniteit en een hart voor deze doelgroep.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Als GZ- /klinisch psycholoog treedt je op als regiebehandelaar volgens de normen van het kwaliteitsstatuut van Emergis.
 • Je voert je werkzaamheden uit in het AMBIT-team (Adaptive Mentalization Based Integrative Treatment voor persoonlijkheidsstoornissen) Oosterschelderegio. Je staat aan de wieg en geeft mee vorm aan de inhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen van het multidisciplinair AMBIT-team.
 • Je draagt bij aan een innovatief zorg- en kwaliteitsbeleid door het bedenken en ontwikkelen van best practice en evidence based practice in een multidisciplinaire context.
 • Je voert individuele en groepsgerichte behandeling uit in samenspraak met het multidisciplinaire AMBIT-team.
 • Je houdt je vakkennis op peil door het volgen van cursussen, congressen en symposia en het bijhouden van literatuur.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent geregistreerd GZ of Klinisch psycholoog.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep waarbij ervaring een extra troef is maar geen voorwaarde.
 • Je bent leergierig en bereid om te reflecteren over jezelf en teamleden.
 • Je bent enthousiast en motiverend.
 • Je bent bereid om je voor een langere periode te engageren in een kleiner team waar vertrouwen en nauwe samenwerking de boventoon voeren.
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
 • Je bent niet bang om beslissingen te nemen.
 • Je bent tactisch en durft initiatieven te nemen.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als GZ psycholoog/Klinisch psycholoog bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 65. Het salaris begint met € 3364,- en eindigt op € 5280,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Of een functie in schaal FWG 70 wanneer je klinisch psycholoog bent. Het salaris begint met € 4084,- en eindigt op € 6373,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.

Ga jij de uitdaging aan als GZ psycholoog/Klinisch psycholoog

Neem voor meer informatie contact op met Els de Blok - Vos en/of Tina Matthys (manager ambulant regioteam Oosterschelderegio, VS en zorgprogramma voorzitter Trauma & Persoonlijkheidsstoornissen Cl B.) via 06 13 35 97 57/ 06 22 15 20 39. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

Boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis hebben voorrang op alle vacatures.