Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig

Tijdelijk

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

Semi-Starter/Young Professional

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202002120047

Solliciteer

Plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst

Groep De Hoop

Einddatum: dinsdag 10 november 2020

Wat ga jij doen?

Als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst heb je de leiding over de verkopers op de binnendienst. Jij stuurt ze aan en zorgt voor een prettige werkomgeving. Als plaatsvervangend Hoofd Verkoop Binnendienst maak je complexe offertes, controleer je administratieve processen, voer je werkoverleg en informeer en faciliteer je de buitendienst. Het plaatsvervangend Verkoop Binnendienst is tevens degene die vergaderingen organiseert en voorzit. Daarnaast fungeer je als spil tussen de diverse afdelingen binnen de BV.

Hoofdzakelijk bestaan je werkzaamheden uit:

  • Leiding geven aan en motiveren van de commerciële binnendienst;
  • Het uitbrengen en opvolgen van offertes;
  • Het behandelen van inkoopcontracten;
  • Het ondersteunen op zowel commercieel, technisch als persoonlijk gebied van de afdeling;
  • Organiseren, voorbereiden en voorzitten van diverse overlegstructuren en de daaruitvoortkomende acties helpen uitzetten en monitoren.

In eerste instantie is het belangrijk om ons bedrijf en onze producten te leren kennen en de bovengenoemde werkzaamheden eigen te maken. Na een succesvolle inwerkperiode en enige tijd te hebben meegedraaid op de afdeling is het de bedoeling dat jij in staat bent om leiding te geven aan de afdeling (of een deel hiervan). In deze functie zul je nauw samenwerken met ons Hoofd Verkoop Binnendienst.

Met wie werk je samen?

Op de commerciële binnendienst werken in totaliteit 15 collega's . Binnen de afdeling wordt er in kleinere teams samengewerkt. Er heerst een informele werksfeer waarbij het gezamenlijke resultaat voorop staat.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in een bouwkundige richting. Je hebt daarnaast ongeveer vijf jaar relevante (werk)ervaring in een vergelijkbare functie. Commercieel talent en het beschikken over een gezonde handelsgeest in combinatie met goede commerciële vaardigheden is een must. Het leidinggeven is een belangrijk aspect van de functie en hier heb je in jouw voorgaande functies ook de nodige ervaring mee opgedaan. Een proactieve houding en de drive om gezamenlijk resultaat te behalen zien wij graag terug bij jou.

Wat bieden wij?

Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een team met fijne collega’s. 

Wil je nadere informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met René Verstraete, tel 0115-680298.

Solliciteren kan via onderstaande Solliciteer-Button.