Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland


Opleidingsniveau:

MBO


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Dienstverband:

Vast


Categorie:

Techniek


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Contactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter Personeelsdiensten

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202002140040

Storingsmonteur

De Pooter Personeelsdiensten - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 28 februari 2020Organisatie

Ben jij de storingsmonteur die per direct beschikbaar is om in 5-ploegendienst te werken? Dan komen wij graag in contact met jou!


Onze opdrachtgever is een onderdeel van een Noorse organisatie die gespecialiseerd is in het vervaardigen van totaalsystemen voor vloeibare producten in kartonnen verpakkingen. De opdrachtgever beschikt wereldwijd over diverse productiebedrijven, een machinefabriek en verschillende verkoopkantoren. In vol-continudienst wordt het gecoate karton bedrukt en gevormd tot verpakkingen. De opdrachtgever biedt werk aan circa 355 vaste medewerkers en ruim 120 flexwerkers. In Terneuzen bevindt zich tevens de dochteronderneming met circa 110 medewerkers, waar d.m.v. extrusie coating en laminatie het karton wordt geproduceerd.
Functiebeschrijving

Als storingsmonteur draag je zorg voor het voorkomen en verhelpen van storingen aan de productie-installaties en –apparatuur en op een zodanige wijze dat stagnatie van het productieproces tot een minimum wordt beperkt. De werkzaamheden liggen o.a. op het mechanische, elektrotechnische, pneumatische en hydraulische gebied. Je rapporteert aan een van de Maintenance Team Leaders.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn onder andere het verhelpen van optredende storingen en het administreren hiervan in het CMMS, het uitvoeren van geplande werkorders zoals periodieke inspecties, revisiewerk verrichten, archivering van technische documentatie en het maken van werkinstructies. Tevens zie je toe op de juiste uitvoering van werkzaamheden door derden die onder supervisie te werk gesteld zijn.

Voor deze functie geldt een inwerkperiode in dagdienst, daarna zal je gaan werken in een 5-ploegenrooster.

Functie-eisen
  • Een afgeronde MBO opleiding niveau 4: elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica.
  • Affiniteit of werkervaring met werktuigbouwkunde via bijvoorbeeld stages.
  • Ervaring met Siemens S7 PLC's, servotechniek en netwerkprotocollen zoals Profibus óf bereid om hiervoor een opleiding te volgen
  • Goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht en proactief. 
  • Goede kennis van de Engelse taal (woord en geschrift), basiskennis van Duits is een pre.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie, waarin je deel uitmaakt van een kwaliteitsbewust team binnen een zelfstandig en solide bedrijf. Je werkt samen met enthousiaste en betrokken collega's die met elkaar iets willen presteren. Je gaat te werk in een inspirerende werkomgeving in een platte organisatie met korte lijnen. Je werkt 36 uur op fulltime basis en krijgt een ploegentoeslag van 31%. Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan snel!