Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

MBO


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Dienstverband:

Vast


Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202002140043

Machinebediende

Randstad - Terneuzen

Einddatum: zondag 15 maart 2020

Functieomschrijving

| Machinebediende | Terneuzen | Ploegenwerk | Interne opleiding! |

Voor een grote industriële bakkerij in Terneuzen zijn wij op zoek naar een machinebediende. In deze functie is motivatie, drive en interesse in technische processen belangrijker dan veel werkervaring of bepaalde diploma’s. Ben je op zoek naar een baan met toekomstmogelijkheden, waarbij je na een korte periode via Randstad direct in dienst gaat bij het bedrijf? Lees dan snel verder!

Het bedrijf:

De werklocatie betreft een grote bakkerij aan de rand van Terneuzen. Ooit ontstaan als familiebedrijf, maar inmiddels overgenomen door een andere organisatie. Echter wordt de organisatie nog steeds gerund door de oud eigenaar wat bijdraagt aan de gemoedelijke sfeer. De bakkerij kent in principe 2 afdelingen. De productie afdeling waar het groot- en klein brood gebakken wordt. En de verpak afdeling waar al het brood wordt ingepakt en klaar wordt gezet voor verzending naar diverse supermarkten in de buurt.

 

De Functie:

Als machinebediende ben je werkzaam op de verpak afdeling. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en bijstellen van het volledige inpakproces aan de productielijn. Je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden (o.a etikettering, metaaldecatie) en product, bewaakt het verloop van het proces, signaleert fouten en verhelpt storingen of kwaliteitsafwijkingen door bijsturing. Dit alles met in je hoofd de kwaliteit, veiligheid, hygiëne en 5S. Je beheerst aanwezige apparatuur, instrueert collega’s en geeft input richting leidinggevenden omtrent structurele verbetermogelijkheden. Tot controleer  je op goede registratie van gegevens en verantwoord eventuele afwijkingen ten behoeve van PMS.

Wie ben jij?

Jij hebt minimaal een MBO niveau 2 opleiding op zak. Daarnaast ben je leergierig en heb je affiniteit met techniek. Bij voorkeur heb je eerder in een omgeving gewerkt waar met levensmiddelen gewerkt wordt. Je bent flexibel qua beschikbaarheid en vindt het geen probleem om ’s avonds/’s nachts en in het weekend te werken.

 

Wat wij bieden:

  • Een fulltime functie van 38 uur per week, waarbij je na een half jaar op jaar contract genomen zal worden door het bedrijf
  • Een interne opleiding van 4 weken op de werkvloer waarbij je alle kneepjes van het vak worden bijgebracht
  • Een startsalaris van €10,53 voor de eerste 4 weken, hierna ga je €12,30 verdienen. Op het moment dat je in dienst wordt genomen door het bedrijf ga je nogmaals omhoog in loon
  • Ploegen toeslag bovenop je salaris
  • Reiskosten vergoeding
  • Mogelijkheid tot kopen van producten (brood/gebak) tegen personeelskorting

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie van machinebediende bij een bakkerij in Terneuzen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onze website! Vragen? Bel dan naar onze vestiging via 0115-640300

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!