Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Uitvoerend, Productie

Medisch, Zorg


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202003110063

Solliciteer

Verzorgende IG - Domburg of Middelburg

SVRZ - SVRZ, ZorgThuis Walcheren

Einddatum: donderdag 16 juli 2020

Vacature voor 16 tot 24 uur bespreekbaar

Binnen het team ZorgThuis Walcheren is er een vacature voor verzorgende IG. Je verleent thuiszorg bij cliënten binnen de Gemeente Veere en/of Middelburg, voornamelijk in en rond de woonzorgcentra. Je wordt voornamelijk ingezet voor ochtend- en avonddiensten. Het plannen van je rooster doe je zelf via een digitaal programma.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je werkt in een zelfstandig team. De collega’s zijn goed op elkaar afgestemd en weten precies welke zorg er geboden moet worden aan de cliënten. Het individuele plan vormt de basis. Dit heb je altijd binnen handbereik op een tablet. Je kunt ingezet worden voor hulp bij de ADL, om medicijnen in te nemen maar ook voor het verzorgen van een wond, zwachtelen, steunkousen aan en uit doen of een injectie geven. Voor een aantal cliënten ben je eerste contactverzorgende met daarbij behorende taken.

De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Je luistert naar en hebt aandacht voor de cliënt. Dit doe je onder andere door te luisteren naar de vraag achter de vraag en door een houding die past binnen het "te gast zijn in het huis van de cliënt". Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent oplettend en hebt een signalerende rol. Je hebt contacten met diverse partners in de eerste lijn, zoals de huisarts en de casemanager. En stemt zaken af met de verpleegkundige, wijkverpleegkundige en/of teamleider.

''Vind jij het als verzorgende een avontuur om bij verschillende cliënten thuis te komen en kan je goed zelfstandig werken? Solliciteer dan hieronder!''

Na je sollicitatie:

1. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie telefonisch door te nemen en nodigen je eventueel uit voor de vervolgprocedure met Lisette Kleinepier, teamleider zorg.
2. Hebben we dan nog steeds een match, dan zal de personeelsfunctionaris jou een aanbod doen omtrent de arbeidsvoorwaarden.
3. Als het gesprek positief is kan je beginnen aan het avontuur!

GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.

AANBOD

  • Een zelfstandige en afwisselende baan.
  • Tijd en aandacht voor de individuele cliënt.
  • Dienstverband waarbij contractvorm en uren van 16 tot 24 uur per week bespreekbaar zijn.
  • Salaris maximaal € 2.692,76 bruto per maand op fulltime basis (FWG 35, CAO VVT).
  • Een digitaal leerplatform om je verder te ontwikkelen.
  • Gezonde werk en privé balans, door het zelf inplannen van je contracturen.
  • Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang