Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Delta Fiber Nederland

Overschieseweg 203

3112 NB Schiedam

Nederland


Postadres:

Postbus 5048

4330 KA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Danielle Nagtegaal-Meinhardt

0642295422www.deltafibernederland.nl/nl/

Vacaturenummer:

V202003230034

Solliciteer

Accountmanager Large Enterprises

Delta Fiber Nederland - Vlissingen

Einddatum: zaterdag 22 augustus 2020

Wie zijn wij
DELTA Fiber Nederland loopt voorop in de glasvezel revolutie en wil voor Telecom producten en diensten de beste keuze zijn voor haar bestaande en nieuwe klanten. Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv en telefonie aan consumenten en klein tot groot zakelijke relaties voor onder andere de merken DELTA en Caiway. Daarbij investeren we continu in onze organisatie en ons netwerk om nog meer klanten te kunnen bereiken, verspreid over heel Nederland!

Binnen DELTA is het Zakelijk team verantwoordelijk voor de inhoudelijke (technische en commerciële) ontwikkeling en implementatie van nieuwe markten, (nieuwe) producten en diensten  voor klein en groot zakelijke markt. Kwaliteit, toegevoegde waarde voor onze klanten en optimalisering van de marges zijn daarbij leidende begrippen. Nieuwe business modellen zullen door het team van idee tot en met realisatie en implementatie worden begeleid, vaak in samenwerking met andere (technische) afdelingen of partners.

Binnen DELTA Zakelijk is tevens het sales-team Large Enterprises (LE) actief. Dit team van accountmanagers, sales engineers, sales support en de manager Sales LE is verantwoordelijk voor het bedienen van onze grootzakelijke relaties, het behalen van de sales doelstellingen en het vergroten van de omzet en marge per klant. Dit doen we door het binnenhalen van nieuwe deals en/of cross- en upsell.  

Jouw nieuwe werk en afdeling
De Accountmanager LE is in de lead bij verkoop- en adviesgesprekken in gespecialiseerde recreatie-oplossingen en vertaalt de wensen en problemen van de klant naar concrete en geïntegreerde ICT/Telecom oplossingen. Tevens is de Accountmanager LE relatiebeheerder van bestaande klanten in Zeeland en ook verantwoordelijk voor groei in aantal klanten in de rest van Nederland

De Accountmanager LE is verantwoordelijk voor het opbouwen van een eigen klantenportefeuille en is het grootste deel van de tijd bij klanten voor het beheer en uitbouwen van de portefeuille. De Accountmanager LE heeft gemiddeld 8 bezoeken per week bij klanten en prospects en registreert de contacten en voortgang van salestrajecten nauwkeuring bij in ons CRM-systeem.

Dit houdt concreet in:

 • Het realiseren van sales targets die bijdragen aan klanttevredenheid en het vergroten van de bruto marge door het behouden én uitbouwen van het klantenportfolio.
 • Acquisitie bij prospects/new business en het omzetten van leads vanuit campagnes en evenementen
 • Optreden als primair commercieel aanspreekpunt voor klanten in het groot zakelijk segment;
 • Zelf op peil houden van kennis op het gebied van ICT/Telecom producten, diensten en processen;
 • Klantvraag definiëren: zodanig dat dit op basis van bouwblokken uit het bestaande portfolio goed opgelost kan worden. 


Wij vragen

 • Minimaal HBO Werk- en denkniveau
 • Minstens 5+ jaar ervaring in een accountmanagement functie binnen de ICT/Telecom markt, met een aantoonbaar track record gelegen op het gebied van conceptuele verkoop;
 • Hoge mate van creativiteit, oplossend vermogen en ondernemerschap.
 • Hoge mate van commerciële en proactieve skills;
 • Kennis & kunde van de ICT/Telecom markt;
 • In het bezit van Rijbewijs B.


Dit ben jij
Als persoon ben je enthousiast, commercieel en toon je initiatief om het elke dag een beetje beter te doen. Met een positieve uitstraling bezoek je onze (potentiële) klanten en gaat uitdagingen niet uit de weg. Waar is de klant precies naar op zoek, wat heeft hij nodig en welke DELTA Zakelijk oplossing sluit hier het beste bij aan? Dat is wat jij te weten komt. Hoewel je zelfstandig verantwoordelijk bent voor jouw accounts, ben je ook een echte teamplayer en werk je nauw samen met je collega’s om de gestelde doelen te behalen.

Wij bieden
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals variabele beloning, collectieve ziektekostenverzekering en diverse bedrijfsregelingen.  Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. De standplaats is Vlissingen, met vooral Zeeuwse en enkele nationale klanten.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief! Stuur ons je gegevens op via onderstaande Solliciteer-Button.

Wil je eerst meer informatie, dat kan! Neem dan contact op met Ali Can Yurdakul, Manager Sales Large Enterprises via 06-53168044.