Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202003250027

Solliciteer

Verkoper Showroom

Groep De Hoop - Bouwcenter Logus

Einddatum: zaterdag 18 juli 2020

Bouwcenter Logus is een toonaangevende onderneming in bouw- en afbouwmaterialen die actief is in Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland. Logus is een dochteronderneming van Groep De Hoop, een grote leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw.

Wat ga je doen?

Bouwcenter Logus zoekt voor de vestiging in Terneuzen een enthousiaste Verkoper Showroom. Je verkoopt ons bijzondere assortiment badkamers, tegels of keukens vanuit onze lifestyle showroom met gerenommeerde merken. Je inspireert niet alleen onze klanten met je creatieve ontwerpen, maar maakt ze zo enthousiast, dat de koop daadwerkelijk wordt gesloten. Het gehele proces van ontwerp en advisering, het maken van de offertes, de verkoop en eventuele nazorg valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Wie zoeken wij?

Ben je een creatieve en gedreven verkoper met affiniteit met afbouw of woninginrichting? Dan zoeken wij jou! We verwachten dat je een MBO werk- en denkniveau hebt, nauwkeurig en punctueel. Wij verwachten commerciële daadkracht en een resultaatgerichte instelling. Ook verwachten wij dat je bent creatief en communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij?

Een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi en groot familiebedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor eigen initiatief, en je werkt samen in een team met fijne collega’s. Voor zover nodig bieden wij opleidingen aan, die wij voor je zullen betalen.

Wil je nadere informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Irwin de Smet, hoofd showroom, tel. 0115-680668.

Solliciteren kan via onderstaande Solliciteer-button.