Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Juridisch


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202003250031

Solliciteer

Bedrijfsjuridisch Advies

Groep De Hoop - De Hoop Terneuzen

Einddatum: maandag 21 december 2020

Ben jij de juridische vakspecialist die onze organisatie kan adviseren en begeleiden in de volle breedte van onze dagelijkse bedrijfsvoering? Ben jij de vraagbaak en het aanspreekpunt voor onze diverse locaties als het gaat om de juridische vraagstukken? En heb je een ondernemende en doelgerichte mentaliteit? Dan gaan we graag met je in gesprek.

 

Wat ga je doen?             

Als Stafmedewerker Bedrijfsjuridisch Advies binnen Groep De Hoop draag jij zorg voor het adviseren en begeleiden van juridische trajecten. Je treedt in opdracht van de organisatie op als intermediair en hebt hierbij contact met bijvoorbeeld gemeentes en overheden.

Enerzijds adviseer je de Raad van Bestuur en de directies betreffende juridische onderwerpen. Jij zoekt altijd het optimale resultaat en zorgt ervoor dat op juridische vlak De Hoop Terneuzen en haar dochterondernemingen binnen de juiste juridische kaders opereren en risico’s proactief worden vermeden of afgedekt.

Anderzijds draag je de zorg voor een aantal werkzaamheden binnen het directiesecretariaat. Dit doe je in het team van stafmedewerkers van het directiesecretariaat. Je bereidt onderhandelingen en vergaderstukken voor t.b.v. vergaderingen met de  dochterondernemingen en maakt hiervan verslagen.

In de ruim 100 jaar dat De Hoop bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan.   

Met wie werk je samen?

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van het directiesecretariaat van De Hoop Terneuzen. Je werkt samen met het zelfsturende team van stafmedewerkers van het directiesecretariaat met ieder zijn eigen specialisme. Daarnaast werk je samen met directies en management van onze dochterondernemingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur.

Wie ben jij?

Voor deze functie van Stafmedewerker Bedrijfsjuridisch Advies zoeken wij een collega die zijn kennis en kunde wil inzetten en zorg wil dragen voor de borging van het juridisch kader van Groep De Hoop. Je kan snel schakelen op de diverse dossiers en weet de juiste balans te behouden tussen juridische, commerciële, financiële of andere bedrijfsbelangen.

Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  •  afgeronde HBO/WO opleiding in een bedrijfsjuridische richting, bij voorkeur aangevuld met vaktechnische trainingen;
  •  3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  •  actuele kennis van wet- en regelgeving. 

 

Wat bieden wij?

Groep De Hoop is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen. Vanuit je positie binnen de organisatie sta je dicht bij nieuwe ontwikkelingen die Groep De Hoop in gang zet.

Daarnaast bieden we je:

  • Een functie die je deels zelf kunt vormgeven, met veel vrijheid om projecten op te pakken.
  • Een vaste standplaats op het hoofdkantoor in Terneuzen.
  • Fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie.
  • Leuke personeelsactiviteiten.
  • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting bij CZ, korting en een goede pensioenregeling

 

Solliciteren kan via onderstaande Solliciteer-button.