Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202003250037

Solliciteer

Betontechnoloog Constructieve Betonwaren

Groep De Hoop - De Hoop Terneuzen

Einddatum: dinsdag 10 november 2020

Ben jij de vakspecialist die de behoeftes vanuit de organisatie kan vertalen naar concrete en praktische oplossingen ? Ben jij de vraagbaak voor onze diverse locaties en het aanspreekpunt is als het gaat om kwaliteit en innovatie? En heb je ervaring met betonmengselsamenstelling  en procesverbetering? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?             

Als Betontechnoloog binnen de sector Constructieve Betonwaren bij Groep De Hoop draag jij zorg voor de kwaliteit van de betonwaren op diverse locaties. Enerzijds adviseer je het productiemanagement op het gebied van betonmortel recepten op basis van kwaliteit, duurzaamheid en kosten. Jij zoekt altijd het optimale recept wat zowel kwaliteit bied voor onze klanten als efficiëntie voor onze productie bedrijven.

Anderzijds draag je de zorg voor de beton kwaliteit. Dit doe je in samenwerking met de lokale betonlaboranten en kwaliteitsmedewerkers op de diverse locaties. Als vakspecialist houd je je kennis actueel en onderhoud je contacten met keuringsinstanties.

In de ruim 100 jaar dat De Hoop bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan.   

Met wie werk je samen?

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van Groep De Hoop. Je werkt samen met het directie comité, productiemanagement, betonlaboranten en kwaliteitsmedewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met andere betontechnologen binnen de organisatie en van de diverse dochterondernemingen.

Wie ben jij?

Voor deze functie van Betontechnoloog Constructieve Betonwaren zoeken wij een collega die zijn kennis en kunde wil inzetten en zorg wil dragen voor onze kwaliteit en inventiviteit binnen de sector Constructieve Betonwaren. Jij laat je niet uit het veld slaan door een beetje weerstand en je snapt dat er tijd en draagvalk voor nodig is om zaken voor elkaar te krijgen.

Je beschikt over een klant en resultaatgerichte houding. En als vakspecialist creëer je als vanzelf vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie. En je weet mensen te overtuigen en met je mee te nemen in oplossingen.

Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  • ruime ervaring binnen de cement- of betonindustrie;
  • een grote expertise op gebied van mengselsamenstelling en procesverbetering;
  • afgeronde opleiding betontechnoloog;
  • actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot kwaliteitseisen en normeringen. 

 

Wat bieden we?

Groep De Hoop is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

Daarnaast bieden we je:

  • een functie die je deels zelf kunt vormgeven en waar je als beton expert je vakkennis kan laten gelden.
  • een standplaats op een van onze locaties in Zwijndrecht, Oosterhout of Terneuzen.
  • fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie.
  • leuke personeelsactiviteiten
  • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting bij CZ en een goede pensioenregeling.

 

Solliciteren kan via onderstaande Solliciteer-button.