Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202003250043

Solliciteer

Operator

Groep De Hoop - VTO

Einddatum: dinsdag 10 november 2020

VTO produceert en levert een breed scala aan cementgebonden producten vanuit de betoncentrale in Vlissingen. We beschikken over een moderne en volledig geautomatiseerde Betonmortelcentrale, een aangepast wagenpark en een eigen laboratorium. We richten ons met name op woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructurele projecten op Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland. Samen met meer dan 40 dochterondernemingen vormt VTO het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Als operator bedien je de geautomatiseerde betoncentrale. Je zorgt er voor dat de betonorders op tijd worden klaargemaakt. Dit doe je aan de hand van de dagplanning die door de transportplanner wordt samengesteld. Ook zorg je voor het schoonmaken van de betonmenger en verricht je kleine reparaties wanneer dat nodig is.

Met wie werk je samen?

Je werkt samen in een ervaren team van  een tiental medewerkers, waarvan de meesten  betonmixerchauffeurs zijn. Je vormt een hecht team met de transportplanner en je hebt veelvuldig (telefonisch) contact met de betonmixerchauffeurs, de bedrijfsleider, de laborant en natuurlijk onze klanten.

Wie zoeken wij?

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de bouw of betonmortel. Je bent zelfstandig, betrokken en vriendelijk naar onze klanten. Na een inwerkperiode kun je zelfstandig opereren, ben je bereid om verantwoordelijkheid te dragen en deels medewerkers aan te sturen. Je bent stressbestendig en resultaatgericht.

Je beschikt over:

  • MBO- werk- en –denkniveau;
  • Affiniteit met de bouw en/of transport;
  • Goed technisch inzicht.

 

Wat bieden wij?

VTO staat garant voor een leuke, afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons concern. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s. Verder kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een zelfstandige functie met ruimte voor initiatief
  • Samenwerking in een ervaren en professioneel team

 

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Rens van den Dorpel - Bedrijfsleider, via telefoonnummer 06 41 66 34 55.

Solliciteer via onderstaande solliciteer-button.