Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Opleidingsniveau:

WO

HBO


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annet de Jonge

0115-641600www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202003260045

Solliciteer

Teamleider techniek

Scalda

Einddatum: donderdag 30 april 2020

Teamleider techniek
1,0 fteTechniek en Design & Maintenance en Procestechniek
Vervaldatum: 1 mei, 2020
Maak je wereld… én die van hen
Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als teamleider van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen.

Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten? Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling. Maak je wereld en solliciteer bij Scalda.

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 komt binnen het cluster Maritiem, ICT en Techniek de volgende vacature voor Teamleider techniek (1,0 fte).

Lees meer over de wereld van Techniek en Design
Lees meer over de wereld van Maintenance en Procestechniek

Wat ga je doen?
Als teamleider verricht je werkzaamheden binnen een aantal resultaatgebieden:

mede vorm geven aan toekomstig onderwijs en de daarbij behorende organisatie;
zorgdragen voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe onderwijsconcepten;
zorgdragen voor de organisatie en uitvoering van opleidingen;
aansturing van het primaire proces;
leidinggeven/coachen;
deelnemen aan student gebonden activiteiten;
in dialoog met studenten over de kwaliteit van het onderwijs;
samenwerken met het bedrijfsleven in en buiten Zeeland en alle andere stakeholders binnen het werkveld en de onderwijssector;
samen met de collega MT-leden krachtig, effectief en collegiaal samenwerken aan de realisatie van de gezamenlijke missie en visie.
Wat vragen we van je?

je hebt een master werk- en denkniveau (bij voorkeur een masteropleiding of de bereidheid deze te behalen);
je hebt bij voorkeur een technische achtergrond of grote affiniteit met de sector techniek;
je hebt inzicht in maatschappelijke en arbeidsmarktontwikkelingen in relatie tot de technische uitstroomrichtingen waarvoor wordt opgeleid;
je hebt kennis van (onderwijskundige) ontwikkelingen in het vmbo en mbo, de organisatie van onderwijskundige processen, didactische methoden en technieken, kwaliteitszorg en resultaatverantwoordelijk management, dan wel het vermogen deze kennis snel eigen te maken;
je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring in het onderwijs, bij voorkeur in het mbo en een duidelijke visie op onderwijs;
je bent vaardig in het samen met je onderwijsteam opstellen en implementeren van beleidsvoorstellen en –plannen, en het daarbij betrekken van studenten;
je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat de operationele, beleidsmatige, financiële- en personele doelstellingen te realiseren;
je bent vaardig in het onderhouden en initiëren van relevante netwerken en bent innovatief en creatief;
je bent een verbinder, sociaal en transparant en hebt goede communicatieve en coachende vaardigheden.
Wat bieden we je?
De functie is conform het functieprofiel Teamleider en wordt gewaardeerd in functieschaal 12 (min. € 3.687 / max. € 5.414). Salaris en overige voorwaarden zijn conform de cao mbo. Naast dat je gedurende alle schoolvakanties vrij bent zijn er ook nog andere aantrekkelijke voorwaarden. Zo krijg je naast het salaris en vakantiegeld een eindejaarsuitkering (de zogeheten 13e maand) en een tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor diverse mogelijkheden zoals studiefaciliteiten, seniorenverlof en nog meer.

Mocht u van buiten de provincie Zeeland komen, kan Scalda, indien gewenst, ook bemiddelen bij het verhuizen naar Zeeland en ook bemiddelen in het zoeken naar een eventuele baan voor uw partner.

Het betreft een benoeming voor bepaalde tijd, voor een periode van drie jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren, een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

De procedure:
De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gelijke geschiktheid, voorrang in de procedure. U kunt uw sollicitatie vóór vrijdag 1 mei 2020 indienen. Sollicitaties die niet via onderstaande Solliciteer-Button binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken met de benoeming- en adviescommissie vinden waarschijnlijk plaats op vrijdag 8 mei 2020. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.