Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202004010010

Solliciteer

Verzorgende 3IG team Klarenbeek/Sint Laurens

Zorgstroom - Team Klarenbeek/Sint Laurens

Einddatum: woensdag 01 juli 2020

Ben jij een enthousiaste Verzorgende 3IG? Wil je in een collegiaal en vakkundig team werken aan de rand van de stad Middelburg en in het dorp Sint Laurens? Dan is team Klarenbeek/Sint Laurens op zoek naar jou!

Ons team bestaat uit 13 betrokken collega´s. Collegialiteit staat bij ons centraal. We staan open voor elkaars mening en zijn bereid elkaar te helpen.
Als Verzorgende 3IG geef je persoonsgerichte verzorging en begeleiding aan cliënten en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Samen met je collega's verzorgenden (IG) en (wijk)verpleegkundigen ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de wijk. Je informeert en overlegt met collega’s over de voortgang van de zorg. Je werkt in verschillende diensten: in de ochtenden of avonden of in het weekend. Tijdens de avond- en/of weekend- diensten heb je (regelmatig) de eindverantwoording voor de zorg voor de cliënten. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling!

Bij Zorgstroom "Zorg Thuis" hebben we gekozen voor wijkgerichte, kleinschalige zelfsturende teams. Een zelfsturend team is een vast team van zorgmedewerkers dat zelfstandig en professioneel de zorg organiseert voor een groep cliënten zonder een beroep te doen op een centrale manager. Dit betekent dus veel regelvrijheid en samen verantwoordelijk voor de resultaten, denk hierbij aan het zelf maken van cliëntenplanning en personeelsroosters.

 

Wat vragen we?

• een diploma verzorgende 3 IG of een vergelijkbare opleiding
• relevante werkervaring is een pré
• flexibele inzetbaarheid
• het vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan het wijkteam, denk hierbij ook aan het oppakken van een teamrol.

 

Wat bieden we?

• in eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Verzorgende 3IG, FWG 35 (afhankelijk van relevante werkervaring)
maximaal €2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van €17,05
• collectiviteitskorting op de basispremie (5%) en aanvullende verzekeringen (10%) bij een ziektekostenverzekering van CZ of IZZ
• een eindejaarsuitkering van 8,3%
• een aanvullende keuze voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
• het digitale leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden, waarvan iedere collega gebruik kan maken
• je maakt onderdeel uit van een zelfsturend team

 

Meer informatie?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Of wil je nog even doorpraten met iemand van het team? Bel dan met een collega van Team Klarenbeek/Sint Laurens via 0118-746303 (bij voorkeur in de middag).

Heb je belangstelling naar deze functie? Solliciteren kan tot en met 30 juni 2020 middels een cv en motivatiebrief.

Het natrekken van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Mogelijk zullen de sollicitatiegesprekken digitaal worden gehouden.