Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Accon AVM

Meander 725

6825 ME Arnhem

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marijke Kloet

06-82538712www.acconavm.nl

Vacaturenummer:

V202004100023

Solliciteer

Controleleider controlepraktijk

Accon AVM

Einddatum: vrijdag 25 september 2020

Een blik in jouw toekomst
Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Want een vroege vogel zijn is leuk, maar een goede kickstarter is onmisbaar. Daarom een lekkere kop verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je hebt een drukke dag voor de boeg. Je bereid wat zaken voor, zodat je goed voorbereid naar de klant kan gaan Samen met twee collega's stap je in de auto om naar een klant te gaan. Je verzorgt al een tijdje de financiële administratie voor deze ondernemer dus jullie kennen elkaar inmiddels goed. Ook heb je een overleg met je leidinggevende gepland staan. Even een heads up: Hoe gaat het? Wat gaat goed en welke stappen wil je nog zetten?

Zo, tijd om op een andere manier te excelleren. Met je team ben je aan het trainen om een marathon te lopen voor het goede doel! (Of je gaat gewoon lekker thuis koken en relaxen, dat vinden we ook goed.)

Hoe jij het verschil gaat maken
Door het zelfstandig met een team van medewerkers verrichten van controlewerkzaamheden bij controleklanten. En het uitvoeren van werkzaamheden aan de hand van werkprogramma’s. Maar ook het opstellen van conclusies op basis van de verrichte werkzaamheden en bespreking hiervan met de klant. Daarnaast het opstellen van (delen van) de concept managementletter. Tevens assistentie verlenen bij bijzondere controleopdrachten. Je bent klantmanagement voor de toegewezen controleklanten. En je bouwt en netwerk op, ondersteunt bij acquisitie. Ook vaktechnisch begeleiden en coachen van de assistenten binnen het team. Je draagt zorg voor een effectieve planning en continuïteit van de werkafhandeling. Knelpunten bewaak je, los je zoveel mogelijk zelfstandig op en signaleer je aan de Controlerend Accountant. Tenslotte bied je ondersteuning aan de Controlerend Accountant bij het beoordelen van medewerkers van het eigen team.

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Klaar voor de volgende stap?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.