Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Calvijn College

Klein Frankrijk 19

4461 ZN Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 362

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattie Bremmer

0113-211020www.calvijncollege.nl

Vacaturenummer:

V202004200025

Solliciteer

Docent beeldende vorming/tekenen, 1e graad, 1,0 fte

Calvijn College

Einddatum: vrijdag 29 januari 2021

Wij zijn op zoek naar een eerstegraads docent beeldende vorming. Het betreft een fulltime baan op de locatie Goes Klein Frankrijk. De vacature biedt de mogelijkheid om voor een deel van de uren in de bovenbouw havo/vwo het examenvak tekenen te geven en op termijn door te groeien in de bovenbouw havo/vwo. Ook diegenen, die in het bezit zijn van een tweedegraads bevoegdheid en bereid zijn om een eerstegraads bevoegdheid te halen, worden uitgenodigd om te solliciteren. 

 

Calvijn College

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap in Zeeland met een breed onderwijaanbod van pro tot en met gymnasium, zeven locaties en ruim drieduizend leerlingen. Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Het uit zich in een sterk accent op persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning. Leerlingen krijgen eigen verantwoordelijkheden, tegelijk leren we sámen. 

 

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met G.E. Kamerik, locatiedirecteur: telefoon (0113) 21 10 20.

 

Solliciteren

Sollicitaties, voorzien van een kerkelijke en zakelijke referentie, kun je tot uiterlijk D.V. 1 september 2020 richten aan het college van bestuur, postbus 362, 4460 AT Goes. Je sollicitatiebrief met CV kun je via onderstaande solliciteer-button indienen.

Sollicitanten dienen de grondslag van de school te onderschrijven en kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de in de raad van toezicht vertegenwoordigde kerkgenootschappen.