Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Calvijn College

Klein Frankrijk 19

4461 ZN Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 362

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattie Bremmer

0113-211020www.calvijncollege.nl

Vacaturenummer:

V202004200032

Solliciteer

Docent muziek, 2e graad, 12 lessen

Calvijn College

Einddatum: woensdag 02 september 2020

Met ingang van volgend schooljaar (2020-2021) zoeken wij een docent muziek. Het gaat om 12 lessen op de locatie Middelburg.

Ook geïnteresseerden met een andere conservatoriumopleiding dan de opleiding voor docent muziek worden uitgenodigd om te solliciteren. Mogelijk komen deze in aanmerking voor de verkorte (tweejarige) opleiding docent muziek.

 

Calvijn College

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap in Zeeland met een breed onderwijsaanbod van pro tot en met gymnasium, zeven locaties en ruim drieduizend leerlingen. Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Het uit zich in een sterk accent op persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning. Leerlingen krijgen eigen verantwoordelijkheden, tegelijk leren we sámen.

 

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met G.A. Terlouw, locatiedirecteur: telefoon (0118) 61 48 73.

 

Solliciteren

Sollicitaties, voorzien van een kerkelijke en zakelijke referentie, kun je richten aan het college van bestuur, postbus 362, 4460 AT Goes. Je sollicitatiebrief met CV kun je via onderstaande solliciteer-button indienen.

Sollicitanten dienen de grondslag van de school te onderschrijven en kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de in de raad van toezicht vertegenwoordigde kerkgenootschappen.