Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202004280035

Solliciteer

Verkoper binnendienst Grond-, Weg-, en Waterbouw

Groep De Hoop - Bouwcenter Logus Goes

Einddatum: zondag 28 februari 2021

 

Bouwcenter Logus GWW maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus GWW het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.Bouwcenter Logus GWW maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus GWW het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen? 

Vanuit onze vestiging in Goes en/of Roosendaal ben je actief in de verkoop van ons uitgebreide assortiment van artikelen die wij leveren aan de Infrasector. Voorbeelden hiervan zijn rioleringen, drainage en infiltratiesystemen. Je adviseert zakelijke klanten, maakt offertes, belt ze na en draagt zorg voor de orderafhandeling en correcte logistieke afhandeling. Je verzorgt tevens een deel van de inkoop en je staat in nauw contact  met leveranciers over prijzen en leveringen, ook ondersteun je de manager op commercieel gebied.

Met wie werk je samen? 

Je werkt op een informele manier samen in een hecht team met vijf collega’s van Logus GWW. Verder heb je intern een intensief contact met collega’s van de verkoop- en logistieke afdelingen van de bouwmaterialen van de Logus vestigingen.

Wie ben jij?  

Je hebt ervaring in, of bent geïnteresseerd in de verkoop van ons assortiment t.b.v. de Infrasector. Je vindt het leuk om binnen een verkoopteam te werken met professionele collega’s, bent leergierig en gemotiveerd! We verwachten dat je punctueel en proactief bent, en daardoor zeer klantvriendelijk. Daarnaast vragen wij:

  • MBO of HBO werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met de (wegen)bouw.
  • Goede commercieel administratieve vaardigheden.

 
Wat bieden wij? 

Logus staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn van een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder personeelskorting.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Samenwerken in een enthousiast verkoopteam.
      

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Jacobus van Keulen, commercieel manager GWW, tel.nr. 06- 51 41 16 62.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.