Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Calvijn College

Klein Frankrijk 19

4461 ZN Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 362

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattie Bremmer

0113-211020www.calvijncollege.nl

Vacaturenummer:

V202005070014

Solliciteer

Orthopedagoog, 1,0 fte

Calvijn College

Einddatum: dinsdag 25 augustus 2020

Met ingang van schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar een orthopedagoog (1,0 fte). Het betreft vervanging vanwege zwangerschapsverlof voor een periode van zes maanden.

 

De orthopedagoog is aan één of meerdere locaties van het Calvijn College verbonden en is lid van het Zorg Advies Team (ZAT). Hij/zij adviseert docenten, leerlingenbegeleiders, vertrouwenspersonen, zorgcoördinatoren en ouders over opvoedkundige problematiek en gedragsproblematiek. Hij/zij verricht coachende en diagnosticerende werkzaamheden en draagt zorg voor individuele behandeling van leerlingen. 

De samenwerking met beide andere orthopedagogen krijgt gestalte door structurele overleg- en intervisiemomenten. De orthopedagogen dragen bij aan ontwikkelingen op het terrein van de leerlingenzorg binnen het Calvijn College. 

Wij verwachten iemand met:

  • een afgeronde academische opeiding orthopedagogiek met een registratie bij het NVO
  • een aantekening voor diagnostiek is een pré
  • een sterke gerichtheid op ontwikkeling van de leerling en de (school)context
  • een nauwkeurige en betrouwbare manier van werken
  • goede communicatieve vaardigheden
  • een flexibele instelling

 

Calvijn College

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap in Zeeland met een breed onderwijsaanbod van pro tot en met gymnasium, zeven locaties en ruim drieduizend leerlingen. 

Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Het uit zich in een sterk accent op persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning. Leerlingen krijgen eigen verantwoordelijkheden, tegelijk leren we sámen.  

 

Meer informatie over deze vacature

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met  mw. A. Markus-Vlot, Orthopedagoog Generalist (NVO)via telefoon (0113) 21 10 20.

 

Solliciteren 

Sollicitaties, voorzien van een kerkelijke en zakelijke referentie, kun je richten aan het college van bestuur, postus 362, 4460 AT Goes. Je sollicitatiebrief met CV kun je via onderstaande solliciteer-button indienen.

Sollicitanten dienen de grondslag van de school te onderschrijven en kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de in de raad van toezicht vertegenwoordigde kerkgenootschappen.