Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Ibuildings

Gildeweg 39a

4383 NJ Vlissingen

Nederland


Postadres:

Gildeweg 39a

4383 NJ Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Joni Overbosch

088 00 24000www.werkenbijibuildings.nl

Vacaturenummer:

V202005110004

Solliciteer

PHP Developer

Ibuildings - Gildeweg 39a, Vlissingen

Einddatum: maandag 30 november 2020

Heb je interesse om als PHP developer aan de slag te gaan op onze locatie in Vlissingen? Wij zijn altijd op zoek naar leergierige developers van verschillende niveau's (senior en lead). 

Technische werkomgeving Ibuildings

Wij gebruiken PHP en het Symfony Framework voor de robuuste backend, en frameworks zoals React, Vue en React Native voor PWA’s en mobile apps. Voor content management omgevingen gebruiken we Drupal 8 en JAMStack oplossingen.

Wij passen moderne software development practices toe zoals SOLID-principles, OTAP-straten met Vagrant, Docker en Continuous Integration en Deployment, en architecturen zoals microservices en hexagonal architecture.

Over jou:

 • Je bent een Software Engineer die zich graag doorontwikkeld;
 • Je bent bekend met methodieken als TDD, BDD en DDD, om deze waar nodig in te kunnen zetten;
 • Je bent bekend met Continuous Delivery en Continuous Deployment;
 • Je zoekt leuke collega's om je heen; de mensen maken het werk en goed kunnen samenwerken is minstens zo belangrijk als het werk zelf!

 

Herken je jezelf in het bovenstaande? Wordt je enthousiast van de uitdagingen die komen kijken bij het werken met veeleisende en dynamische klanten zoals Strukton, RTL Nieuws, SURFnet, AdviceRobo en Volkers? En geloof je in een agile aanpak, waarbij je samen met de klant aan de slag gaat? Laten we dan eens kennismaken!


Wat bieden we?

 • Direct een vast contract
 • Interne trainingen en workshops, gegeven door onze eigen researchers
 • Elk jaar samen met je collega’s naar meerdere (PHP-)conferenties zoals bijvoorbeeld onze conferentie Dutch PHP Conference, PHPBenelux of DDD Europe
 • Een werkplek naar jou wens ingericht: een laptop (Mac, Linux of Windows), toetsenbord en muis naar keuze, noise cancelling headphones en een zit/sta bureau
 • Een omgeving waar open source belangrijk is; contributions worden gestimuleerd en zelf dragen we ook bij met de nodige libraries
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 100% betaald pensioen
 • Uiteraard de nodige vakantiedagen en een prima salaris (afhankelijk van ervaring)


Wat verwachten wij van jou?

Allereerst een collega die leergierig en enthousiast is, maar die ook:

 • Minimaal twee jaar ervaring heeft in PHP en zijn technische skills wil verbreden en/of verdiepen, maar vooral een goede software engineer wil worden
 • De Nederlandse en Engelse taal machtig is
 • Op HBO(+) niveau werkt en denkt
 • En dat je net als wij, met passie voor technologie, graag van elk project een succes maakt voor de klant!


Zin om met ons aan de slag te gaan? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Geïnteresseerd?

Neem dan snel contact op, bel op nummer 088 00 24 000 of stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button. Een eerste gesprek plannen we altijd zo snel mogelijk. Dan kunnen we van beide kanten kijken of er een klik is. Als het eerste gesprek prettig is verlopen voor beide, krijg je een kleine coding challenge toegestuurd. Dit dient als input voor het tweede gesprek waarbij we meer de diepte ingaan. Na dit gesprek laten we je zo snel mogelijk weten of we je een aanbod doen, het liefst binnen een dag. Ons aanbod is direct een vast contract.

 

Over Ibuildings

Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie. We ontwikkelen de software-infrastructuur achter de volgende generatie van online ondernemingen. Dit zijn bijvoorbeeld high-performance websites, API services, slimme mobiele applicaties en enterprise content management oplossingen. En dat doen we door gebruik te maken van open standaarden, de beste open source softwarecomponenten, en een robuust proces waardoor we op tijd en binnen budget de juiste oplossingen opleveren voor onze opdrachtgevers. Zo ontwikkelen wij voor RTL, Strukton Rail, SURFnet, ENEX, Alliander en vele andere organisaties.