Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202005220071

Solliciteer

Laboratory technician

Randstad - GOES

Einddatum: zondag 21 juni 2020

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Goes, zijn wij op zoek naar een Laboratory technician. Onze opdrachtgever ontwerpt, produceert en verkoopt GC- en GC-MS-systemen samen met een volledig assortiment accessoires, verbruiksartikelen en ondersteunende diensten.  Het bedrijf heeft vestigingen in Livingston Schotland, Goes, Nederland, Canada, de VS en ook productie in Shanghai, China.

De rol

In deze functie houd je je bezig met het beheer, onderhoud en ondersteuning van applicaties voor instrumentenproductie en verkooporganisatie van de instrumenten van onze klant. Daarbij zal speciale aandacht zijn voor het ontwikkelen van nieuwe applicaties voor HPLC en GC.
In deze functie houd je je tevens bezig met het ondersteunen van de verkoop bij het ontwikkelen van applicaties, het uitvoeren van gebruikersvoorbeelden, het betrokken zijn bij demonstraties en fabrieksacceptatietests. De werkzaamheden zullen veelal plaatsvinden op het demolab.

Functie-eisen:

  •  Ervaring met het gebruik van HPLC en GC. Specifieke ervaring met HPLC / GC-toepassingen in aardolie raffinage of aanverwante markten is een voordeel. 
  • Teamspeler
  •  Wonen op woon-werkafstand van Goes
  • MBO / HBO afgestudeerd in een relevant vakgebied (Analytisch / Chemisch/ Organisch/Scheikunde )

Ben jij de GC en HPLC specialist die wij zoeken ? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar het uitgebreide functie-profiel.

 

 

 

 

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!