Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Agri, Landbouw, Visserij


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Modoc

Albertplesmanweg 1a

4462 GC Goes

Nederland


Contactpersoon:

Christel Dobbelaar

0113-820816www.modoc.nl

Vacaturenummer:

V202006040004

Solliciteer

Accountmanager agrarisch

Modoc

Einddatum: zaterdag 04 juli 2020

Ben je een echte relatiebeheerder en vind je het leuk om te werken in de foodsector? Heb jij al enige ervaring op gedaan op agrarisch gebied? Wij zijn op zoek naar een Accountmanager (agrarisch) met een grote dosis zelfstandigheid. Herken jij jezelf hierin? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen

Als Accountmanager (agrarisch) ben je de schakel tussen de telers en het bedrijf. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het begeleiden van de aardappelteelt, de inkoop en het contracteren van aardappelen en de verkoop van pootgoed. Het leggen van nieuwe contacten en het verstevigen van reeds bestaande relaties is hierin enorm belangrijk. Daarnaast zal in samenspraak met de logistieke afdeling worden zorg gedragen dat de juiste aardappelen op de juiste plaats en op de juiste tijd geleverd worden. Het bemonsteren van aardappelen en het begeleiden van de teelt van nieuwe rassen behoren tevens tot de werkzaamheden, evenals het verzorgen van demonstratiedagen en shows.

Voor jouw klanten ben je een sparringspartner. Je pakt graag de adviserende rol op je en door jouw kennis en ervaring ben je een waardevolle gesprekspartner voor jouw klanten.

Hier ga jij aan de slag

Jij gaat als Accountmanager (agrarisch) aan de slag bij een familiebedrijf opgericht in 1957 en gespecialiseerd is in aardappelen. Tegenwoordig zijn er wereldwijd meer dan 19.000 mensen werkzaam voor de groep, inclusief België. De toeleveranciers zijn afkomstig uit landen van de Europese Unie, Oekraïne en Argentinië.  

Waar jij goed in bent

  • De voorkeur gaat uit naar iemand met enige jaren ervaring op agrarisch gebied, het liefst in een commerciële of teelt-technische functie;
  • Een agrarische opleiding op Hbo-niveau is een pre;
  • Kennis van de aardappelsector is een pre;
  • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent goed in het opbouwen van relaties;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je werkt goed samen in een team maar hebt ook een grote dosis zelfstandigheid.

Wat wij jou bieden

  • Je werkt bij een duurzaam bedrijf;
  • Goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Fijne werksfeer.

Conclusie

Zie jij jezelf al als  Accountmanager (agrarisch) aan de slag gaan bij een wereldwijd bekend bedrijf met duurzaamheid voorop? Pak je kans en wie weet kan jij hier met je commerciële drive aan de slag!