Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Energie, Gas, Water

Transport, Opslag, Distributie 

Overig


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-Duiveland

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Bezoekadres:

Strukton Rail Nederland bv

Westkanaaldijk 2A

3542DA Maarssen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jeffrey Smit

+31615459747www.werkenbijstrukton.com

Vacaturenummer:

V202006150009

Solliciteer

Hoofdmonteur seinwezen / treinbeveiligingstechniek in het prachtige Zeeland

Strukton Rail Nederland bv

Einddatum: woensdag 15 juli 2020

 

Ben jij de hoofdmonteur treinbeveiligingstechniek die graag werkt aan de elektrische installaties die gebruikt worden op het spoor in Zeeland en ben je oplossingsgericht en een actieve speler in jou team? Dan ben je zeer welkom bij Strukton Rail.

Dit ga je doen
Als hoofdmonteur treinbeveiligingstechniek Zeeland ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen elektrische infratechnische systemen. Je draagt zorg voor de goede kwaliteit van de specifieke objecten en systemen door het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Het vroegtijdig signaleren van afwijkingen aan objecten en daarop actie ondernemen, ook buiten jouw eigen specialisme, is jouw specialisme. Het is jouw drijfveer om storingen te voorkomen, zodat de trein veilig en zonder verstoringen kan rijden. Op het moment dat er wel storingen zijn, los je deze op een veilige, efficiënte en kwalitatieve wijze op.

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Als hoofdmonteur treinbeveiligingstechniek benut je jouw specialistische en brede kennis en kunde van de infra en het contract zodanig dat storingen en afwijkingen voorkomen worden.
 • Je bent gericht op het voorkomen van storingen en afwijkingen. Je lokaliseert, analyseert en bespreekt storingen en afwijkingen en lost deze op.
 • Als hoofdmonteur treinbeveiligingstechniek ben je breed inzetbaar voor algemene klussen over de techniekvelden heen.
  Controleren van de naleving van KAM en veiligheidsregels door alle partijen en actie nemen bij afwijkingen.
 • Je werkzaamheden vinden plaats in het werkgebied Zeeland. Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren.

 

Dit is jouw afdeling
Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit mag je van ons verwachten
Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • een pracht salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, startend op € 2216 (afhankelijk van je kennis en vaardigheden) waarna je uiteindelijk kan doorgroeien tot € 3477per 4 weken conform CAO RIS (Rail infrastructuur)
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.


Dit verwachten wij van jou
De hoofdmonteur treinbeveiligingstechniek die wij zoeken vindt het uitdagend om met specialisten samen te werken en heeft een passie voor techniek. Verder beschik je over:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niv. 3 richting elektrotechniek of energietechniek
 • Affiniteit met seinwezen en spoorgebonden installaties
 • In bezit van geldige certificaten die jou bevoegd maken te werken als monteur treinbeveiligingstechniek.
 • Actieve houding en meedenken met de organisatie.
 • In het bezit van een rijbewijs B.

 

Reageren?
Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via 06-15459747. Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.