Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

ICT, Telecom

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202006150027

Solliciteer

Administrateur

De Pooter - 4538BK, Terneuzen

Einddatum: vrijdag 14 augustus 2020

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een groot familiebedrijf waarin je dagelijks te maken krijgt met uiteenlopende administratieve taken? En heb je daarnaast oog voor detail, leg je makkelijk verbanden en ben je in staat om te presteren onder druk? Lees dan snel verder!

Wat doe je als Administrateur?
Als administrateur ben je verantwoordelijk voor het factureren van geplaatste orders, inboeken van inkoopfacturen en het archiveren van de benodigde documenten. Daarnaast draag je zorg het opstellen van rapportages en exploitatierekeningen. Deze werkzaamheden en nog veel meer ga je uitvoeren op basis van de gegevens die je ontvangt vanuit verschillende afdelingen. In dit gehele proces draag je zorg voor een efficiënte, correcte en betrouwbare administratie.

Wat kun je?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en flexibele teamspeler die zijn of haar kennis en kunde graag wil inzetten voor de administratieve afdeling van de opdrachtgever. Je bent oplossing- en resultaatgericht, hebt een proactieve houding wat resulteert in voorstellen tot verbetering. Je beschikt over een klant- en resultaatgerichte houding en neemt het volgende met je mee:
  • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau en HBO werk- en denkniveau in een financieel administratieve richting
  • Eén tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.
  • Basiskennis Duits en Frans is een pré

Wat krijg je?
Werken bij de opdrachtgever betekent een functie die je deels zelf kunt vormgeven en waar je als financieel administratief expert je vakkennis kan laten gelden. De standplaats is het hoofdkantoor in Terneuzen. Je werkt samen met fijne collega's die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen verloopt de sollicitatieprocedure een tikkeltje anders. Aangezien we je nu niet kunnen uitnodigen bij ons op kantoor voor een bakje koffie of thee lossen we het graag anders op!

Na je sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag je CV, je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we jou voorstellen bij de opdrachtgever(s). Indien positief zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek, denk hierbij aan Skype, WebEx of Zoom. Hierna zal de opdrachtgever beslissen of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een groot concern gespecialiseerd in bouwgrondstoffen, -producten en -diensten. Je gaat te werk als onderdeel van de administratieve afdeling. Je houdt direct en nauw contact met de Financial Controller De Hoop Bouwgrondstoffen. Daarnaast werk je samen met de afdelingen Verkoop en Logistiek.