Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202006180034

Solliciteer

Assortimentscoördinator

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: woensdag 08 juli 2020

Functie-informatie
Uren: 36
Dienstverband: 1 jaar, met uitzicht op een vast contract
Sluitingsdatum vacature: 7 juli 2020 

Als Assortimentscoördinator adviseer je bij de begeleiding en aanschaf van steriel medische hulpmiddelen en niet-actieve implantaten. Je bewaakt het assortiment medisch hulpmiddelen binnen de instelling en adviseert de DSMH met betrekking tot de klachtenprocedure recall en veiligheidsmeldingen.

Daarnaast ben je als Assortimentscoördinator lid van de Materiaal Advies Commissie (MAC) als expert steriele medische hulpmiddelen. Je ondersteunt de afdeling inkoop m.b.t. processen en adviezen over het inkoopproces, maar je adviseert ook inhoudelijk over afdeling overstijgende processen die betrekking hebben op steriele medische hulpmiddelen.

Dankzij jouw werkzaamheden wordt de bedrijfsvoering op het gebied van steriele medisch hulpmiddelen toegepast conform de geldende wet- en regelgeving. Je bent de schakel tussen verschillende afdelingen en weet de juiste verbinding te maken. 

Dit vragen we
- HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding op dit niveau;
- Ervaring met, en toepassing van het ziekenhuis assortiment;
- Inzicht in marketing en logistieke processen;
- Veel ervaring met projectmatig werken binnen een complexe organisatie;
- Je werkt graag samen en bent verbindend;
- Je bent analytische sterk en PDCA gedreven;
- Je weet hoe een ziekenhuisorganisatie werkt en kent het medische verpleegkundig proces.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 50: minimaal € 2.453,- en maximaal € 3.664,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij de heer Anton Thoen. Anton is te bereiken via telefoonnummer 06-38782180.

Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.


Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.