Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202006220016

Solliciteer

Regionaal Beleidsmedewerker

's Heeren Loo - - - 4337LG Middelburg

Einddatum: vrijdag 10 juli 2020

Ben jij de beleidsmedewerker die zich graag bezig houdt met het analyseren van zorginhoudelijke onderwerpen? Ben jij een strategisch denker, verbindend, communicatief sterk en weet jij op gestructureerde wijze invulling te geven aan de ondersteuning van onze regio? Vind jij jouw energie in het banen van nieuwe paden? En doe je dat graag samen met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in vullen zoals zij dat zelf willen. Dit doen wij vanuit de drie beloften van 's Heeren Loo; goed leven voor onze cliënten en mooi werk voor onze medewerkers in een duurzaam gezonde organisatie. 's Heeren Loo heeft locaties in heel Nederland waaronder in Zeeland. 's Heeren Loo regio Zeeland heeft circa 950 medewerkers en ongeveer 700 cliënten.

Binnen 's Heeren Loo regio Zeeland werk je als beleidsmedewerker in een team met drie collega's op het hoofdkantoor in Middelburg. Iedere medewerker heeft zijn eigen aandachtsgebied. Daarnaast ben je sparringpartner voor een of meerdere andere vakgebieden. Je blijft op de hoogte van elkaars aandachtsgebieden en je draagt je steentje bij aan ontwikkelingen binnen deze gebieden. En je kunt inspringen of overnemen wanneer dat nodig is.

Deze afdeling is net zoals 's Heeren Loo regio Zeeland als organisatie nog volop in ontwikkeling.

Hoe ga je helpen?
Samen met je collega beleidsmedewerkers ondersteun en adviseer je de directie, het management en Advisium over uiteenlopende interne/externe vraagstukken.

Jij als beleidsmedewerker richt je je voornamelijk op het aandachtsgebied 'kwaliteit van zorg'.

Als beleidsmedewerker:
 • Richt je je op de kwaliteit van zorg en op onze zorgprogramma's.
 • Volg je interne en externe ontwikkelingen en innovaties op gebied van kwaliteit van zorg/zorgprogramma's en vertaal je deze naar voorstellen ter verbetering.
 • Ben je betrokken bij ontwikkeling van (regionaal) beleid en het omzetten van dit beleid in procedures en protocollen.
 • Lever je een bijdrage aan de kwaliteitscyclus van 's Heeren Loo.
Naast de inhoudelijke kant heb je als beleidsmedewerker nadrukkelijk aandacht voor de cultuur binnen onze organisatie.

Als beleidsmedewerker zoek, zie en leg je verbinding tussen verschillende thema's die spelen op verschillende niveaus binnen onze organisatie. Hierbij houd je steeds de balans tussen de belangen van onze cliënten, van onze medewerkers en van onze organisatie in het vizier.

Dit bieden wij
 • Een contract van 36 uur voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3189 tot maximaal € 4652 (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je hebt een afgeronde, relevante opleiding op hbo/wo-niveau (bijvoorbeeld, gezondheidswetenschappen of sociale wetenschappen), met minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsmedewerker in de zorg. Daarnaast:
 • Ben je vertrouwd met (toekomstige) wet- en regelgeving en kwaliteitskaders in onze sector.
 • Kun je goed samenwerken en heb je een netwerk in de regio.
 • Heb je ervaring binnen de zorgsector en heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg.
 • Heb je bedrijfskundig inzicht.
 • Heb je uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden.
 • Heb je een flexibele en pragmatisch werkhouding.
 • Heb je aantoonbare ervaring in het schrijven van beleidsstukken.
Wanneer je kennis en ervaring hebt binnen het sociaal domein vinden wij dat een pré.

Sollicitatieprocedure
Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw passie, doorzettingsvermogen en deskundigheid extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken op anderhalve meter afstand van elkaar.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken. De gesprekspartners in het eerste sollicitatiegesprek zijn: manager Advisium, beleidsmedewerker en manager zorg. Het tweede gesprek zal zijn met directie, HR en beleidsmedewerker. Daarnaast maakt ook een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Kathinka Boonman (Beleidsmedewerker) op telefoonnummer 06 30 31 19 06 of Naomi Gelderland (Corporate Recruiter) op het telefoonnummer 06 83 42 77 48.