Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202006220032

Solliciteer

Steigerbouw Coördinator

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: woensdag 19 augustus 2020

Stijg jij graag tot grote hoogte? En steiger jij niet bij het minste of geringste? Dan zoek ik jou!

Wat doe je als Steigerbouw Coördinator?
Als steigerbouw coördinator ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging en aansturing van alle steigerbouw activiteiten voor de constructie groep van Dow Benelux. Jij zorgt voor het aanvragen en afmelden van steigers en de controle op veilig bouwen. Jij hebt de algemene coördinatie over steigerbouw.

Op het gebied van veiligheid controleer je dagelijks of de steigers veilig betreden kunnen worden en of het werk veilig uitgevoerd kan worden. Bij uitgiftes van de vergunningen doe jij een gedegen start werk analyse. Jij schakelt met verschillende niveaus om te checken hoe de te verrichten werkzaamheden verlopen (denk hierbij aan aannemers en supervisors).

Er wordt vanuit jou geschakeld over de scope met aannemer en supervisor voor de werkzaamheden. Jij gaat de opdrachtbevestiging uitsturen naar de aannemer. Jij bent verantwoordelijk voor beslissingen over meer- en minderwerk en de administratieve afhandeling hiervan. Je gaat de vergunningen voorbereiden, controleren en uitgeven. Daarnaast ben jij in staat om technische onvolkomenheden op te lossen en zorg je voor een efficiënte inzet van de steigers. De uiteindelijke kwaliteit van het op te leveren werk door de aannemer is jouw verantwoordelijkheid.

Wat kun je?
Beschik jij over de volgende eigenschappen? Dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet.
  • in het bezit van een technisch MBO-4 diploma
  • jij hebt een geldig VCA VOL certificaat
  • jij hebt een steiger inspector certificaat
  • goede beheersing van de Nederlandse
  • minimaal 5 jaar ervaring in de petro- (chemische) industrie
  • ervaring in het gebruik van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel)
  • kennis van toepassingsgebieden van steigerbouw en beschikbare materialen
  • Het zou daarnaast ook nog mooi zijn als je in het bezit bent van scaffold inspector en Inrata level-2, echter is dit geen must

Wat krijg je?
Ik bied jou een uitdagende fulltime functie voor langere tijd. Reis- en evt. tunnelkosten worden vergoed. Verder bied ik de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Waar ga je werken?
Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux werken medewerkers dagelijks aan innovaties. Dit doen zij door wetenschappelijke inzichten te combineren met technologische kennis. Zo leveren zij duurzame bijdragen aan het oplossen van de meest dringende problemen in de wereld zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. De geschiedenis van Dow in de Benelux begint in 1955 met de opening van een handelskantoor. Inmiddels is Dow Benelux uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Circa 2000 gedreven medewerkers werken vanuit 6 vestigingen en 20 fabrieken in Nederland en België aan toonaangevende producten en oplossingen. De kunststoffen en chemicaliën die in de Benelux worden geproduceerd vinden hun weg naar klanten en markten in de hele wereld. Het hart van Dow in de Benelux ligt in Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen. Dow Terneuzen is met 17 fabrieken en ongeveer 1700 medewerkers de op één na grootste productielocatie van the Dow Chemical Company. Als grootste werkgever van Zeeuws-Vlaanderen draagt Dow bij aan het economische en maatschappelijk succes van deze regio.