Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Commercieel, Verkoop

Management, Directie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202006260004

Solliciteer

Assistent Bouwmarktmanager GAMMA Oostburg

Groep De Hoop - GAMMA Oostburg

Einddatum: dinsdag 10 november 2020

 

Ben jij op zoek naar een baan waar je je leidinggevende capaciteiten optimaal kunt inzetten? Wil jij graag de verkoop- en logistieke processen in goede banen leiden bij GAMMA Oostburg en vind je het geen probleem om zelf ook je handen uit de mouwen te steken? Dan willen we graag met je kennismaken!

Voor onze vacature van Assistent Bouwmarktmanager bij GAMMA zijn we op zoek naar kandidaten voor onze vestiging in Oostburg. Bij GAMMA kom jij tot bloei, omdat we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier het belangrijkst vinden.

Wat ga je precies doen?

Als fulltime Assistent Bouwmarktmanager ben jij dé rechterhand van de Bouwmarktmanager en zorg je ervoor dat onze klanten zich welkom voelen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de bouwmarkt en geeft operationeel leiding aan je medewerkers. Bovendien vervang je de bouwmarktmanager bij afwezigheid en ben je flexibel inzetbaar in verschillende processen binnen de winkel. Je helpt onze klanten servicegericht, opgewekt en met een glimlach, zodat ze graag bij jou in de bouwmarkt terugkomen.

Als Assistent Bouwmarktmanager ben je verantwoordelijk voor:

 • Het ‘inspelen’ op de behoefte van de klanten, realiseren van je aanvullende verkopen, informeren en adviseren van de klanten, ervoor zorgen dat de klanten zich welkom voelen en het signaleren van koopontwikkelingen bij de klanten;
 • Het creëren van een optimaal winkelbeeld en het begeleiden van de processen en werkzaamheden die hiertoe bijdragen;
 • Het coachen en begeleiden van de werknemers waar jij voor verantwoordelijk bent, om zo hen te helpen het beste uit zichzelf te halen;

Wat heb je nodig voor deze functie?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het leidinggeven aan teams en individuen;
 • Organisatietalent en probleemoplossend vermogen;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Proactieve en klantgerichte houding;
 • Aantoonbare ervaring met verkopen;
 • Affiniteit met doe-het-zelf producten en logistiek;
 • Een flexibele werkhouding; je bent ook inzetbaar ’s avonds en in de weekenden.

Wat kun je van ons verwachten?

Een veelzijdige managementfunctie in een groeiende organisatie. Onze medewerkers benadrukken vaak de leuke sfeer op de werkvloer. Ook bieden wij jou arbeidsvoorwaarden die aansluiten op jouw werkervaring en opleiding. Graag bieden we je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeien binnen de organisatie. Voor ons is jouw ontwikkeling erg belangrijk. Zo creëren we een prettige werksfeer waarbij collega’s voor elkaar klaar staan en waar de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen. 

Je gaat als Assistent Bouwmarktmanager aan de slag bij onze GAMMA in Oostburg, locatie Industrieweg 10.

Zin om te beginnen?

Dan hoef je nog maar een ding te doen: solliciteren! Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de bouwmarkt via 0117-450025.

 

Wie zijn wij?

Jij gaat aan de slag in een GAMMA-vestiging. Hier kom je te werken voor Doehetzelf-zvl. Doehetzelf-zvl is franchisenemer van 2 bouwmarkten van GAMMA in Zeeuws-Vlaanderen.

Onze medewerkers staan hier klaar voor alle klanten. Wij dragen bij aan het succes van GAMMA! Jouw collega’s van Doehetzelf-zvl zijn er voor iedereen die zijn/haar huis en de ruimte eromheen wil onderhouden, verbouwen of mooier wil maken.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.