Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie

Voedingsmiddelen, FMCG


Functiesoort:

Management, Directie

Techniek


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

FPS Food Process Solutions BV

Stanleyweg 12

4462 GN Goes

Nederland


Postadres:

Stanleyweg 12

4462 GN Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Kees Jansen van Rosendaal

0113 288 000www.fpscorp.ca

Vacaturenummer:

V202006260011

Solliciteer

service engineer, project engineer, project manager

FPS Food Process Solutions BV

Einddatum: dinsdag 25 augustus 2020

FPS Europe is onderdeel van het Canadese FPS Corp. FPS is een jong, sterk groeiend bedrijf met de hoofdvestiging in Richmond BC in Canada. FPS heeft vestigingen in:

  • Canada
  • Verenigde Staten
  • Nederland
  • Brazilie
  • Nieuw Zeeland
  • China
  • Thailand

FPS  produceert en levert installaties aan producenten van levensmiddelen met name voor het koelen en invriezen van levensmiddelen. FPS groeit wereldwijd en innoveert sterk. De installaties van FPS onderscheiden zich in de markt door de sterke focus op hygiene en voedselveiligheid. Tevens is service naar onze klanten het allerbelangrijkste. Naast koel- en vriestunnels breidt het gamma zich uit in andere proces apparatuur en aan- en afvoersystemen.
Het is de filosofie van FPS om lokaal aanwezig te zijn voor onze klanten om de maximale service te verwezenlijken. Vanuit onze vestiging in Goes bedienen wij de Europese markt. Voor onze vestiging zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die onze filosofie willen uitdragen en willen meegroeien met ons bedrijf. Wij zoeken enthousiaste en flexibele techneuten die van alle markten thuis zijn of dit willen leren. Binnen onze organisatie is ruime kennis in ervaring aanwezig. Deze kennis en ervaring willen wij graag met jou delen. In de continu veranderende wereld willen wij zelf ook continu leren.

Ben jij vol energie en ligt Europa aan je voeten komen wij graag met jou in contact. Wij bieden een dynamische werkplek met de mogelijkheid jezelf maximaal te ontplooien en de wereld te ontdekken. Je werkplek is in Goes echter met regelmaat zul je bij onze klanten zijn. Zeer belangrijk is ook het contact met onze andere vestigingen en zeker Canada.

Interesse? Wij hopen je spoedig te ontmoeten.

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.