Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Afval, milieu 


Functiesoort:

Inkoop


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Walcheren

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202006260018

Solliciteer

Inkoper

De Pooter - 4455SX, Nieuwdorp

Einddatum: dinsdag 25 augustus 2020

Jij streeft naar het beste resultaat, bent een kei in onderhandelen en vindt het leuk om je met diverse projecten bezig te houden. Dan zoek ik jou!

Wat doe je als Inkoper?
Jij bent verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met leveranciers, dit altijd met het oog op een langdurige, professionele samenwerking.

Wat daar allemaal bij komt kijken?

Op zoek gaan naar potentiële leveranciers en het organiseren van tenders. Kritisch kijken naar nieuwe voorstellen en gesprek leiden tussen leverancier en aanvrager. Het opstellen van de finale contracttekst op, dit doe je uiteraard niet alleen maar in samenwerkingen met andere afdelingen. Je zorgt er voor dat alles volgens de gemaakte afspraken gaat en werkt mee aan het optimaliseren en professionaliseren van het inkoopproces en de procedures.

Wat kun je?
Jij:
  • Hebt een HBO diploma
  • Werkervaring in het vakgebied
  • Affiniteit met de techniek
  • NEVI 1 afgerond
  • Spreekt en schrijft Engels
  • Kennis van MS office

Wat krijg je?
Ik bied jou een uitdagende fulltime functie aan in een bedrijf waar momenteel veel ontwikkelingen gaande zijn. Daarbij zijn er mogelijkheden om flexibel te werken, denk aan thuiswerken en flexibele werktijden. Ook bieden zij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioensregeling, vakantiedagen volgens cao en een reiskostenvergoeding, Ook mag je bezoekjes brengen aan de andere binnenlandse en buitenlandse vestigingen. In het bedrijf heerst een informele sfeer, waar gekeken wordt naar de medewerker, er zijn zeker doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb jij nog vragen? Ik vertel jou graag meer. Ik ben bereikbaar op +3615366833. Heb je interesse? Solliciteer dan snel zodat wij nader kennis kunnen maken!

Waar we jou voorheen uit zouden nodigen voor een persoonlijke kennismaking op 1 van onze kantoren, zijn we vanwege COVID-19 genoodzaakt om dit anders aan te pakken. Maar niet getreurd! Want wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stellen we jouw cv voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, met een specialisme in de afvalverwerking. Onder afvalverwerking wordt o.a. verstaan: de inzameling van huishoudelijk afval, verwerken van gevaarlijk (chemisch) afval & duurzame verwerking van afvalstromen.