Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Automatisering, Internet

Onderzoek, Wetenschap

Techniek

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

University College Roosevelt

Lange Noordstraat 1

4331 CB Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Hanan Abdenbi

0118655500www.ucr.nl

Vacaturenummer:

V202006260023

Solliciteer

Medewerker Technische Ondersteuning in Electronics and Robotics

University College Roosevelt

Einddatum: vrijdag 10 juli 2020

Functie
UCR zoekt een lid voor de technische staf met een sterk profiel op het gebied van elektrische, computer en / of mechatronische ondersteuning. De nieuwe medewerker zal helpen bij het ontwikkelen en begeleiden van project-gebaseerde cursussen gerelateerd aan elektrisch, robotica en mechatronisch productontwerp en zal helpen bij het begeleiden van studentenprojecten. Verder zal het personeelslid het ontwerp en de realisatie van de projectfaciliteiten coördineren en verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en organisatie van die faciliteiten.

Afhankelijk van de kennis, ervaring en interesse van de kandidaat kan deze functie eventueel gecombineerd worden met een ICT ondersteunende functie waarvoor UCR momenteel ook werft.

Organisatie
UCR is een van de Engelstalige International Honours Colleges van de Universiteit Utrecht. Het personeel en de studenten vormen een levendige academische gemeenschap met een bacheloropleiding Liberal Arts and Sciences (LAS). Studenten komen van over de hele wereld en volgen een breed en intensief studieprogramma in de historische stad Middelburg, waar ze wonen op de centraal gelegen stadscampus. De lessen hebben een groepsgrootte van gemiddeld 22 studenten en omvatten permanente evaluatie en een hoog niveau van interactie met docenten. Na hun afstuderen zetten UCR-afgestudeerden hun studiecarrière voort in masterprogramma's over de hele wereld. UCR is een levendige broedplaats voor diegenen die een verschil willen maken in de wereld.

Verbreding van het Liberal Arts and Sciences (LAS)
Het leidende idee achter de LAS is dat het onderwijs van BSc-studenten zowel breed als diep leren moet omvatten in een schat aan academische disciplines en vaardigheden. UCR is altijd een van de brede LAS opleiding geweest met sterke afdelingen in Arts & Humanities, Social Science en Science. Gezien de steeds grotere invloed van technologie in ons dagelijks leven en bij de productie van kennis zal UCR in 2020 een afdeling Engineering lanceren. UCR ligt in het hart van de Schelde-delta, dus kwesties als zeespiegelstijging, klimaatverandering, vermindering van de biodiversiteit, opwekking van duurzame energie, ontzilting, vervuiling en afvalbeheer zijn de sleutelwoorden. Engineering cursussen zullen zich richten op high-tech oplossingen, duurzame materialen en het verbinden van inzichten uit engineering met het brede LAS-perspectief.

Engineering Department
UCR bouwt aan een engineering departement. Dit team gaat een focus voor technologie toevoegen aan UCR’s beproefde benadering van de Liberal Arts and Sciences.
De engineering major combineert disciplinegerichte cursussen met een praktische projectaanpak. Tijdens elk semester in hun programma moeten de studenten een projectgerichte cursus uitvoeren (gerelateerd aan bijvoorbeeld robotica, sensornetwerken, biomateriaal processing of energiesystemen), waarin ze een tastbaar, toetsbaar technisch prototype moeten maken. We zijn daarom op zoek naar een medewerker technische ondersteuning die affiniteit heeft met projectmatig leren.

Vereisten
De ideale kandidaat heeft:
- MBO (of gelijkwaardig) diploma in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Informatica of Mechatronica
- Ervaring met het ontwerp, de realisatie, de verantwoordelijkheid voor en het onderhoud van een technische faciliteit (bij voorkeur voor educatieve ondersteuning)
- Kennis van laagspanning systemen and PLC-besturing
- Bij voorkeur enige programmeer en/of Arduino/micro computer ervaring
- Bij voorkeur onderwijservaring
- Goede Engelse taalvaardigheid (schriftelijk en gesproken): minimaal CEF-niveau B2
- Affiniteit met (en bij voorkeur leservaring in) Project Based Learning
- Affiniteit met de Liberal Arts and Sciences en zijn benadering van het lesgeven

Arbeidsvoorwaarden
UCR biedt een arbeidsovereenkomst waarvan de duur en de proefperiode (indien van toepassing) nader overeen te komen zijn. Het dienstverband bedraagt 0,6 fte (24 uur per week), beginnend in aug-sept 2020 (afhankelijk van beschikbaarheid). Je gaat werken aan het University College Roosevelt in Middelburg.

Afhankelijk van de kennis, ervaring en interesse van de kandidaat kan deze functie eventueel gecombineerd worden met een ICT ondersteunende functie waarvoor UCR ook werft. Bij een dergelijke combinatie wordt de arbeidsovereenkomst uitgebreid tot 1,0 fte (38-40 uur per week).

Salaris zal gebaseerd zijn op VSNU-salarisschalen in het bereik van min. schaal 7 tot max. schaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten. Woon-werkkosten binnen Nederland worden gedeeltelijk vergoed volgens het beleid. Bovendien biedt UCR secundaire voordelen zoals:

• Eindejaarsbonus (8,3%)
• Vakantietoeslag (8%)
• Pensioenregeling bij ABP
• Keuzemodel arbeidsvoorwaarden
• Vakantieverlofuren van 232 per jaar op basis van fulltime dienstverband

Interesse
Stuur uw sollicitatie in het Engels uiterlijk 10 juli 2020 en voeg een motivatiebrief, CV en de namen van ten minste twee referenties toe bij voorkeur via onderstaande Solliciteer-Button. Of per post:
University College Roosevelt
Tav. Mevr. H. Abdenbi, HR-adviseur
Postbus 94
NL-4330 AB Middelburg
Nederland