Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202006290012

Solliciteer

Verzorgende IG nachtpool - Terneuzen

SVRZ - SVRZ Ter Schorre, Maxima

Einddatum: donderdag 09 juli 2020

Vacature waarbij de uren bespreekbaar zijn van 20 tot 24 uur per week

Als verzorgende IG voor de nachtdiensten bij SVRZ Ter Schorre / Máxima, word je uitsluitend ingezet van 22:30 tot 7:00 uur. Je kan worden ingezet voor de cliënten die woonachtig zijn in Ter Schorre aan de Bachlaan en/of de cliënten die in Máxima wonen. We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeur.

Hoe ziet jouw avontuur er uit?

Iedere nacht is een nieuwe uitdaging: je zorgt zowel voor cliënten met dementie, voor cliënten met lichamelijke beperkingen als voor cliënten die tijdelijk komen revalideren. Maar ook kan je opgeroepen worden voor cliënten die nog zelfstandig in Máxima wonen en overdag zorg krijgen van ZorgThuis. Als je start met de nachtdienst, neem je met je collega van de avonddienst de overdracht door, zodat je weet wat er speelt. Je overlegt met je collega van de nachtdienst wie wat doet en biedt ondersteuning in de woningen en reageert op alarmeringen. Je bent dan ook een kei in het anticiperen op onverwachte situaties. Op die manier word je scherp gehouden en weet je je flexibel op te stellen.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, omdat je tijdens de nachtdienst samen met een aantal collega’s verantwoordelijk bent voor de cliënten in Ter Schorre en/of Máxima. Hierbij kan je altijd terugvallen op de coördinerend verpleegkundige. Je hebt in principe een zelfstandige functie, maar je werkt wel nauw samen met de teams, omdat jij als vaste nachtdienst bijna alle cliënten kent. Kortom, een uitdagende functie waarbij jij tijdens de nachtdienst het vertrouwde gezicht voor de cliënten bent!

''Ben jij verzorgende IG en zijn nachtdiensten jou op het lijf geschreven?’’ Solliciteer dan op deze vacature.

Na je sollicitatie:

1. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je sollicitatie telefonisch door te nemen en nodigen je eventueel uit voor de vervolgprocedure met Pascale Tanis, teamleider zorg.
2. Hebben we dan nog steeds een match, dan zal Helma Eversen, personeelsfunctionaris van SVRZ Ter Schorre/Máxima jou een aanbod doen omtrent de arbeidsvoorwaarden.
3. Als het gesprek positief is kan je beginnen aan het avontuur!


GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende IG.
  • In het bezit van het certificaat BHV of de bereidheid dit te behalen.

AANBOD

  • Salaris maximaal € 2.762,34 bruto per maand op fulltime basis (CAO-VVT, FWG 35).
  • Dienstverband bespreekbaar tussen 20 en 24 uur per week.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een veelzijdige baan in een prettige werkomgeving.
  • In verband met de afwezigheid van Pascale Tanis, teamleider zorg, kan voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact opgenomen worden met Nancy Hemelsoet (waarnemend teamleider zorg).
  • De sollicitatiegesprekken staan gepland in week 29/30.