Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

MBO

Overig


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202006290014

Solliciteer

Activiteitenbegeleider (geriatrie/somatiek)

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zondag 12 juli 2020

Activiteitenbegeleider (geriatrie/somatiek)

Functie-informatie:
Uren: 13,5 uur, 3 ochtenden per week. De werkzaamheden worden ook in het weekend verricht.
Dienstverband: een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.
Sluitingsdatum vacature: 13 juli 2020

Stimuleren en activeren van patiënten op een wijze die aansluit op de behoeften van de geriatrische patiënten en hierdoor inzicht verkrijgen in het functioneren van de patiënt. Ook het ondersteunen bij het verstrekken van voeding behoort tot de functie. Door middel van deze observaties een bijdrage leveren aan diagnostiek en behandelplan.

Dit vragen we:
Een kandidaat met

  • een diploma MDGO- activiteitenbegeleiding of HBO- activiteitenbegeleiding;
  • ervaring binnen het Geriatrisch vakgebied;
  • goede sociale vaardigheden en uitdrukkingsvaardigheid in zowel woord als geschrift;
  • de bereidheid om zich op het vakgebied door middel van scholing en literatuur wil blijven verrijken.

Dit krijg je ervoor terug:
Wij bieden je een aanstelling voor 1 jaar onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring volgens FWG schaal 40, minimaal € 1.984,- en maximaal € 2.937,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie:
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij mevrouw Judith Goulooze, meewerkend teamleider Geriatrie/Neurologie. Judith is te bereiken via telefoonnummer 06-14300623.

Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.